Onānisms

Autors Komentāri: 268
ice-cream , ir, ir dzīvē savādāk... Tici man... Un mani nepamet klusa cerība, ka drīz viss mainīsies uz labo pusi, bet nekā... Kad tev ilgstoš ineveicas, tas arī atstāj negatīvu iespaidu uz pārliecību par saviem spēkiem.
2009-06-12 12:44:43
:pipe: ....Es skatos shodien Daamas taadas labveeliigi noskannotas..... :pipe: ...Dimmon....kaut kur vinnaam ir taa taisniiba.......schiikstullus neciesh nekur..... :pipe:
2009-06-12 12:43:37
Nu, un vai es saku, ka esmu nolemts? Nepiekrītu! Es saku - man ir krīze, no kuras var un vajag rāpties ārā, bet nu pagaidām neizdodas... Un ko dod izskats? Es to esmu teicis 500 reizes, bet ok, pateikšu 501. reizi - mūsdienās konkurence ir liela. Tas bija 80. jos gados, kad 18 g ados reti kurš bija jau drāzies un kopts, gara auguma džeks ilgi bez draudzenes nepaliks.
Tagad ir citi laiki. Visi prot visu - iepazīties, utt. Nevar teikt - o, man Dolce & Gabbana, es garš augumā, ilgi viens nepalikšu. Tas tur? Hā, tas jau maza auguma, kaulains, ar tizlām brillēm, tas man nav konkurents... Diemžēl reālajā dzīvē nereti ir savādāk.
Ar to mutes atvēršanu ir tā, ka to ir jāmāk. Daži māk nk perfekti runāt ar meiteni, koķetēt, a dažiem tas izdodas smagāk... Bet tā ir daļa no mūsu dzīves, tas ir kā talants, kurš vai nu ir, vai nav...
2009-06-12 12:42:57
/labāk nejaucas pa vidu, ka nedabon pizģukus.... :lol: /
2009-06-12 12:41:33
Dimmon, nu, tiešām, ja Tu nāc uz šo komunikācijas formu, ko sauc par internetu, tad nečīksti arī te, jo cik noprotu, arī te Tu vēlies iepazīties ar meitenēm. Viennozīmīgi, ja zinu, ka cilvis ir no čīkstētājiem, ieraugot viņu nākam pa ielu, es to pāriešu, lai man satiekot viņu, nebūtu atkal sevī jāuzņem negatīvās emocijas.
Padomā par to, jo, sorry, bet neticu, ka te Tu čīksti, bet reālajā dzīvē viss ir savādāk. Tieši te, visbiežāk ,mēs parādam, kādi patiesībā esam. Nu, ir, protams,arī izņēmumi... :roll:
2009-06-12 12:40:08
Kapēc Tu pārjautā to, ko es jau paskaidroju ?
Es Tev nosaukšu piemēru!! Piemēram dzīvē ir daži vīrieši.. izskatīgi utt... bet kad atver muti un sāk runāt - gribas ātrāk no tā idiota pazust prom!!
Nu apmēram ar tevi ir tāpat.. ok, neesi Tu baigais tur seksīgais čalis.. bet nu pavisam zemē metams jau neesi!
2009-06-12 12:37:01
Enshukiņ, bet tādas situācijas sauc par a pburto loku! Vai Krievijas hokejisti čīkst, ka viņiem pēle neiet? Nē! Tāpat arī dzīve... Man nemz nebūtu jēgas sūdzēties, ka man tas izpaliek, ja būtu rezultāti... Kaut kāda elementāra atdeve... Bet nav! Un čīkstu (kā tu saki!) es tik Internetā, dzīvē es to neizrādu... Daudzi pat diezgan tuvi paziņas ir 200% pārliecināti, ka nu kam, kam, bet nu man ar sievietēm točna viss ir kārtībā...
A tas teikums... Es domāju,ka ja Tu neatvērtu muti.. Tu seksu dabūtu elementāri!! - tas ir bērnudārzam, vai kā? :) Ko ar to gribi teikt?
2009-06-12 12:34:58
DLLM, veicies, kādā ziņā? Ā, sapratu, paskatījos linku :) Diez vai to var nosaukt par veiksmi;)

Tveice, lūk, iestarpināja, ka atklājumiem onanēšanā nav smādējama neviena diennakts stunda :lol:
2009-06-12 12:32:28
Dimmon !!
Zini.. Es domāju,ka ja Tu neatvērtu muti.. Tu seksu dabūtu elementāri!! Bet diemžēl uz attiecibām Tev necerēt.. jo Tu runā !! Un tas ko Tu runā... nav normāla vīrieša teksti!! Tie ir pagrimuša, depresijā ieslīguša puišeļa teksti!
Un zini es Tev pateikšu, kas sievietei patīk vīrietī!! Izskats nav galvenais... un Tu neesi nekāds neglītenis !!
Vīrietim, lai viņš patiktu sievietei ir jābūt kā vīrietim !! nevis čīkstulītim!!

Es sev nekad negribētu blakus čīkstošu puiku!! Es gribu sev vīrieti... kurš ir pašpārliecināts un kuram blakus es jūtos kā sieviete !!
2009-06-12 12:31:12
Nē, tu nevari (un vissskumjākais - ka negribi) mani saprast... Pamazam par otro Dewil pārvērties... Nu, ok, tev varbūt jau kopš 16 gadu vecuma nav problēmu ar seksu un puišiem... Bet ne visi var būt tik apdāvināti, smuki utt... Uz kā fona tad jūs lielīsieties? Ar ko tad babņiki lielīsies, ja izmirs tādi kā es? :)
Un tas ir viens... Otrkārt - nu, tāds es esmu. Es vismaz saku taisnību. Te domāju, ir cilvēciņi, kas nožēlojamāki par mani, bet samuld - o, man vis ir, sekss divreiz dienā un divreiz naktī... Trakums... Vai tādi muldoņas tavu cieņu izpelnās vairāk?
2009-06-12 12:28:36
:pipe: .....Man piemeeram nav gadiijies........ vislaik tik shaadi gadaas..... :pipe:
http://www.youtube.com/watch?v=lnWrEZuSN8M

...ICE....tev vienkaarshi veicaas!.....cik saprotu...!.... :pipe:
2009-06-12 12:26:06
Ziniet, no kurienes vārds Onānisms radies?? No Bībeles- Dievs sodīja Onanu par sēklas izliešanu zemē, taka Dimmon, skaties, ko dari.... :lol:
2009-06-12 12:25:59
Dimmon!!
Ko kapēc ? šitā tava muldēšana.. tipa tēlojot un uztaisot visu ideālu.. perfektu .. + tava mūždien žēlošanās, ka nevien Tevi negrib un esi nolemts arī ir kaitinoša!
2009-06-12 12:24:50
Un kādi stereotip, ko murgoi? Tevi stārķis pāris reizes zemē nometa, kamēr pie vecākiem nesis?
2009-06-12 12:24:18
Kādā ziņā? :(
2009-06-12 12:23:29
No onānisma uz baznīcu :D :D
2009-06-12 12:23:21
Kāds tur sakars ar sliktu.. ? Esi vai neesi izdarījis ?
Man nepatīk tava dzīves uztvere.. un tavi stereotipi!! Pilnīgs muļķis liecies lasot!!
2009-06-12 12:22:38
Es tev, Ensha, starp citu, neko sliktu neesmu izdarijis...
2009-06-12 12:21:47
Nē... :) Tagad iešu lūrēt, ka tu peldies! ;)
2009-06-12 12:21:28
"Es reiz 13 gados esmu lūrējis, kā karjerās peldās manas kaimiņienes (pieaugušās sievietes) un onanējis..."
Un tagad Tu par šo savu grēku, Dimmon, trīsreiz dienā Dievam nolūdzies? :roll:

2009-06-12 12:20:22