Onānisms

Autors Komentāri: 268
Dimmon, nē nav labāk, ka pačīskti te, jo kā redzams, Tev tas nepalīdz. Nav labi arī tas, ko Tu piedāvāji kā aizvietotāju...nu, tās avārijas un visu citu. Varbūt aizdomājies par sportu vai kādu vīrišķīgu hobiju....Tak nodarbini sevi ar kaut ko, citādi te man būs klasisks gadījums, kuru pasniegšu kā piemēru, ka augtākā izglītība ne sūda nepaplašina redzesloku :-D Duraks kā ir, tā paliek. :lol:
2009-06-12 13:04:28
Es satiku Aivariņu! Un es ticu,ka vot viņam gan ir lielas problēmas ar meitenēm... un ne tikai ar meitenēm... bet viņš ir pozitīvs, pašpārliecināts... un darbojās.. iet pa dzīvi kā tanks :lol: :lol:
A tu? Negribas pat teikt par Tevi vairs neko.. jo nekā nav..!! tiešām.. :pipe:
2009-06-12 13:04:12
O jā... Dimmona pašapziņa + Aivariņa pašapziņa - dalīts ar 2 un sanāk divi normāli džeki - ne nepārliecināti, ne pašpārliecināti... :)
Ensha, es jau saprotu, ka tu visticamāk esi labs cilvēks, un nevēlies mani nolikt... Tikpat labi es arī saprotu, ka tu vnk līdz šim neesi satikusi tādus kā es - tas ir tikai normāli.
2009-06-12 13:02:39
jāsāk man palasīt, kas ar to puiku ir.... iekrita acīs frāze (c) Un pašam kauns, ka es meitenēm nepatīku... Bet`...

tā vien liekas, ka puikam ir lieli mazvērtības kompleksi ...
2009-06-12 13:00:44
Ta nu gan ko satraukties - es ar nevienai nepatīku :D Un man PO :lol:
2009-06-12 13:00:28
A man kauns tavā vietā, ka Tu esi tāds čīkstulis !!
Vot iedotu Tev Aivariņa pašapziņu :lol: :lol:
2009-06-12 13:00:07
ice-cream , a nav labāk, ka es te pačīkstu, nevis izlādēju negatīvas emocijas citā veidā - piemeram, tīšuprāt provocēju avārijas situācija uz lielceļa? Vai Taisona stilā - izvarojot kādu vai sakaujoties ar kādu krogā?
2009-06-12 12:59:57
Viņš no tās bedres, kur ir tagad netiks nemaz tik ātri ārā.. jo galvu tik viegli iztīrīt nevar !!

Ensha beidzot kaut ko normālu pateica, yes! ;) Bet saproti, nav dūmu bez uguns. Ja tu cilvēkam, kas 5 reizes nav nolicis CSDD braukšanas eksāmenu, pateiksi, viss ir kārtībā, esi tak labs braucējs, beidz čīkstēt! - tu riskē, ka tevi pasūtīs pāris mājas tālāk... Var pat sekot šķīliens pa ķirbi emociju iespaidā...
Nevajag man te ar algebru aritmētikas pamatus mācīt. Savas kļūdas es zinu. Un pašam kauns, ka es meitenēm nepatīku... Bet`...
2009-06-12 12:58:34
Dimmon, nevajag man neko pierādīt, vnk viss augstākminētais ir mans Tev subjektīvs ieteikums.

Lai gan, ko tur daudz otra galvā urķēties..., ja Tev tā labi, tad dzīvo tik nost 8)
2009-06-12 12:57:29
Dimmon.. es nesmejos par Tevi, un es neuzskatu,ka Tev ir kāda nelaime !! Vienīgā nelaime moš esi Tu pats sev..
2009-06-12 12:54:08
ice-cream , ir savādāk! Varam satikties, pierādīšu! :)
2009-06-12 12:53:20
Viņš no tās bedres, kur ir tagad netiks nemaz tik ātri ārā.. jo galvu tik viegli iztīrīt nevar !!
2009-06-12 12:53:01
Ensha, cher ami, normāls cilvēks nesmejas par otra nelaimi! Tāpēc ne tev spriest, kas ir normāls...
lindstrems, da viss ir kārtībā! :) Jā, palaot manus postus, reizēm lielas, ka patiešām tāds depresīvs, kompleksu nomocīts vīriņš, kas ne šodien, tad rīt pašnāvību izdarīts, bet ta nav. VNK es te mēdzu atstāt negatīvas emocijas... Savējie sapratīs...
2009-06-12 12:52:51
Dimmon, nu neticu, ka viss ir savādāk, NETICU. Tak beidz vienreiz sev borēt, ka esi lūzeris, ja Tu to simtiem reižu dienā saki, tad tam pats arī notici, notic visi citi un voilā, tēls gatavs, paša rokām veidots :pipe:
2009-06-12 12:50:28
ice- :yee:
2009-06-12 12:49:04
Karoče, rezumē ir tāds, ka onanēšana un masturbēšana ir cilvēka spēja bez aizspriedumiem, brīvi pieskarties savām ķermeņa daļām un gūt no tā baudu. Punkts:)
2009-06-12 12:47:40
:doh: Labi.. man viss skaidrs !! Tu vispār dzīvo pilnīgā sviestā.. kaut kādi konkurenti.. kaut kādi dolce gabanas, muskuļotie !! Psc..
Neviens normāls vecis šitādu huijņu nedzen!
2009-06-12 12:46:17
Dimmon, labāk iedzer! :alc:
2009-06-12 12:45:52
DLLM, ok, es varu izdzēst šo profilu, iekārtot citu, Supervīrieša prfilu, kam ir 7 meitenes nedēļā... V ai to tu cienīsi vairāk?
2009-06-12 12:45:47
Un vēlreiz, uzskatu, ka onanēt IR normāli. Sliktāk ir, kā daudzi speciālisti uzskata, ka nedrīkst nepabeigt iesākto aktu. Ja esi iesācis, tad jānoved līdz galam, t. i. līdz spermas \"izvirdumam\". Bezgalīga uzbudināšana, bez beigu fāzes, notrulina un tieši tas var radīt problēmas. :roll:
Onanēšana ir sava veida treniņš. Visticamāk vīriešiem, kuri ilgi ir atturējušies, īpaši brieduma gados, rodas problēmas dzimumdzīvē. Uzskatu, ka, ja pieaudzis vīrietis masturbē, tas pavisam nenozīmē, ka viņš ir nevarīgs seksuālajā dzīvē vai, kā jau iepriekš minēju, ka viņa draudzene ir palikusi neinteresanta viņam :pipe: Onanēšana ir tas, ar ko vīrieši nodarbojās vienmēr un turpina nodarboties, kā turpina ēst, dzert un gulēt. Un nav nekādu medicīnisku pierādījumu par tās, kaut necik, kaitīgumu (ja nepārspīlē, piem. 10 reizes dienā). Pat otrādi, daudzās situācijās palīdz, kā jau augstāk minēju, noņemt uzbudinājumu, stresu.
Tāks, pietiks te vāvuļot :lol:
2009-06-12 12:44:56