Jautājums sievietēm - ( ceru uz atsaucību )
Autors | Komentāri: 65 |
---|---|
|
saulains bazarins=) puika es Tev ieteiktu uzreiz vinai atziities par sio trukuminu=D ieestarpnot kada ikdieniska saruna.forss sodien laiks ne? ja,forssa man kranins 5 cm isska ludzu?
2007-09-22 03:28:00
|
|
tādos gadījumos jau cilvēks pats saprot,ka uz lieliem darbiem nav spējīgs un kopīgi mēģinātu kaut kā to seksuālo vēlmi apmierināt.Ja ir doma veidot ko nopietnāku,tad tādās attiecībās vismaz man, sekss ir tikai kā viena no attiecību sastāvdaļām ne prioritāte.
2007-09-22 03:18:31
|
|
Bet seksuāli viņš neko nevar. Kā tad ar sieviešu mūžīgo sūdzēšanos, ka puisim krāniņš par, īsu. Un man tomēr šķiet, ka šajā gadījumā ar Orālo seksu arī nekas nebūs līdzēts
2007-09-22 03:15:22
|
|
ja jau vins ir tik lielisks,tad izmērs jau noteikti nebūtu tas,kāpēc kāds man būtu jāpamet.
2007-09-22 03:11:16
|
|
Iedomājaties. Tu esi iepazinusies ar smuku puisi.Viņš ir kluss interesants, jautrs un pieklājīgs.Jūs jau vairākas reizes esat tikušies.Katru reizi pusis sagādāja kādu patīkamu pārsteigumu.Dāvināja ziedus, veda uz visādiem pasākumiem, dejām, kino u.t.t. Piekam viņš skūpstās vienkārši dievīgi. Maigi, un uzbudinoši.Tad jūs nolemjat pārgulēt.Puisis ir atradis burvīgu viesnīcas nummuru.Jūs esat divatā un skūpstaties. Tad seko turpinājums.- jūs velkat viens otram nost drēbes un tad... viņa krāniņš ir 5 cm īss.........kā tu rīkosies?? saglabāsi ar viņu attiecības?, Pasūtīsi viņu un tūlīt iesi prom? ? Pārgulēsi un pametīsi ?
2007-09-22 02:57:28
|
Lastest comments in topics |
---|