Jautājums sievietēm - ( ceru uz atsaucību )
Autors | Komentāri: 65 |
---|---|
|
padomājiet, kāds sievietei patīk, ja viņa grib vīrietim sniegt orālo sexu? Protams, ka viņai patiks īsie in ne visai resni! tak, lūpas neplēsīs, lai to gigantu ņemtu mutē! Ja nu vielīgi ar mēlīti pakutināt! Protams, jao vairāk tiek atvērti žokļi, jo grūtaāk sievietei! Mēdz jau arī nogurt, un, ja sastingst un žoklīs aizverās, kad daikts ir nosprostots, ka nevar vairs atvērt plašāk un nevar dabūt laukā! šausmas, diktam hannā! :) tapēc neuztraucies par savu izmēru! Ar mazajiem var vairāk manipulēt! Vismaz kad saceļās, nelien no biksēm laukā? Iedomājies pludmalē kāds staigā ar stringenēm, un šim, ieraugot meiču sauļojoties kailai! nav kur sprukt, ka jābāž daikts smiltīs un jālien uz vēdera! :)) Es domāju, ka vīrietim ar lielu daiktu ir diskomforta sajūta! Jo ne visiem ir daikti cieti, kā ozoli! mēdz būt ļengani! viss spēks ir asinsvados! :) Bet sievietēm tak ir arī tādas vietiņas, kuras var sasniegt tava izmēra loceklis, lai padarīt sievieti oh āh! Ja sievietei ir viss okey, tad sex būs okey! Jo sievietēm ir daudz vairāk iemeslu, kapēc viņas nejūt un negūst baudu, tas nav saistīits ar krāniņa garumu un lielumu! Problēma var būt ne jau tevī, bet sievietē, galvenais, apzināties, ka tā sieviete nav ideāla! Iedomājies, kāda būtu situācija, ja tu viņai pateiktu, ka viņa neprotot apmierināt un tu neguvi baudu, kaut viņa ir baigā specene uz tādām lietām! Ļoti viegli ir izdarīt, lai sieviete apzinātos, ka ar viņas nav kaut kas kārtībā! Tā tik visas domā, jo lielāks, jo labāks! Varbūt, kāds apstrīdēs, bet, katram ir sava mākslas tehnika, dēļ, ko sievietes paliek traka! nav jau galvenais iebāz tur, galvenais, ir dot baudu otram, nevis sev! Otrs par tevi parūpēsies! :)) Tik nesit saujā! :)) Tie atvada vārdi šim forumam!
2007-10-29 19:04:32
|
|
man prieks ka večiem gaumes atšķiras,savādāk tač viens otru ātri apsistu.... :-D
2007-10-29 17:34:58
|
|
Paklau!No kuras vietas juus to locekli saakat meeriit?Taa var iebraukt auzaas+-4 cm...Jaa un runaajot par lielaam dirsaam,tad jau labaak taadas,nekaa sieviete kaa seerkocins... :shock: :P :-D
2007-10-29 16:24:10
|
Triiniit nesatraucies! Ir vechi kam patiik taas lielaas dirsas! Ir pie kaa pietureeties darbojoties no mugurpuses...
2007-10-29 14:45:06
|
|
|
Ko juus te aakstaas... izmeeram ar sievietes apaljumiem nav nekaada sakara,tieshi taapat kaa eeshanai ar sievietes apaljumiem.Daudzos gadiijumos,taas tievaas eed veel vairaak un kustaas pat mazaak par taam apalajaam...
2007-10-29 14:29:03
|
|
Nja.. man ir tikai 16 un tas ari mani kompleksos vienmer dzina, tagad man kka pie kajas.. Esmu dzirdejis ka tiem kam izmers nav no tiem lielakajiem jaizvelas mazas sievietes (augumaa) bet garajiem daiktiem lielakas sievietes.. hz cik tur taisnibas bet ja ta padoma, sievietem tas viss varetu but ta daudzmaz proporcionali..
2007-10-27 23:26:30
|
|
....MAN ARII IR 15 CM. NEVIENA NEKAD NAV SUUDZEEJUSIES PAR BAUDAS TRUUKUMU, IELIKSHANA JAU IR MAZAAKAIS VISAA SEKSAA, JA TU CERI TIKAI TAA TIKT GALAA TAD IR BEZCERIS, SEKSS TAA IR MAAKSLA, VISS KOPAA...............
2007-10-27 21:10:30
|
|
varbūt ir vērts?Mazs cinīts lielu vezumu gāž.... :-D
2007-10-27 20:24:37
|
|
bet es jau nesūdzos..tā ir mana..un tāda tā paliks...un ne jau dēļ mazpimpīšiem es nu steigšos vājēt!
2007-10-27 20:22:38
|
|
TRIINITE-Nu man ir resna dirsa..un ko tad lai nu daru?!mazāk rīt vajag,pārej uz burkāniem un arī tos ar mēru!kā ari kustēties vairāk,skraidīt....
2007-10-27 20:21:01
|
|
Nu man ir resna dirsa..un ko tad lai nu daru?! bet runājot par tēmu..nu tieši tāpat kā citiem nepatīk mani tauki un mana resnā dirsa...tā citām nepatīk šie mazie pimpīši...un ko lai dara,ka esi trāpījies piedzimt laikā,kad rūķīšu armijā ir bijis iesaukums!!!
2007-10-27 20:16:46
|
|
a nahuja mņe bez huja,kogda mņe s hujam dohuja! :-D :-D :-D
2007-10-27 20:14:11
|
|
acuks-ļoti pareizi pateica,tie veči ar lielajiem desas luņķiem ir iedomīgi un doma tikai viena,esmu baigais sex gigants,nolaidieties no saviem augstumiem un neceliet pašvērtības latiņu tik augstu,ja nebūs jūtas un maiguma,priekšpēles,vari savu zirga desu iebāzt sev d----sā... :vee: :vee: :vee:
2007-10-27 20:07:39
|
|
..man ar savu miiljoto sivieti...ekstaaze ir vien no miileeshanaas ...kraaninjsh ir tikai fiziologjiskaa procesa pabeigshnai... :lol:
2007-10-27 18:32:36
|
|
kur tavs pašnovērtējums??? saņem sevi rokās un tiešām izglītojies un palasi info kā sniegt kaisli sievietei!!!
2007-10-27 14:57:18
|
|
Nu, manuprāt, Pika, tie 15 cm ir pilnīgi ok. tur tiešām jabūt pamatīgai burkai, lai būtu par maz (un es ticu,ka tādas pastāv), tacu to aitu dēļ nav vērts sevi iedzīt kompleksos, jo gan jau arī čalis ar 12 cm krāniņu var apmierināt sievieti, kurai tik tiešam nav \"milzīga pakaļa\".Saņemies!!!
2007-10-27 01:44:00
|
|
dumiibas peedejas, ............. molinkij xuecek pizde karalocek. Luuk taa. nesatraucies gan kaada i buusi piemeerots.
2007-09-26 03:05:46
|
|
Ja vīrietim nav amputēta mēle un pirksti, tad pipuka izmēram nav nekādas nozīmes!!! Ar pirmajiem diviem nosauktajiem sieviete gūst lielāku baudu.
2007-09-23 03:39:02
|
|
Puika, es varu tevi nomierināt, ka ir ļoti daudzas sievietes, kurām vīrieša locekļa garums nav primārais. Svarīga ir vīrieša attieksme, prasme, ir taču galu galā pirksti un mēle... Manā praksē ir gadījies, ka ar vīrieti ar nelielu locekli ir burvīgs sekss, bet ar tādu, kam liels, nekāda prieka, jo viņs tikai iebāž, pakustina un izvelk, un domā, ka baigi aplaimojis sievieti. 15 cm nemaz nav tik mazs, un ja prot ar sievieti apieties, tad viss ir baigi O.K.
2007-09-22 20:33:39
|
|
labāk lai nēsā līdzi sūdzību grāmatu vai vienkārši lapeli ar atsauksmēm :lol:
2007-09-22 05:45:01
|
Lastest comments in topics |
---|