Autors Komentāri: 186
Šodien gribēju parunāt par vienu no tēmām, kura vairāk vai mazāk tomēr kādreiz dzīvē ir skārusi ikvienu.
Tas ir viens no mūsdienu TABU principiem, kuru tomēr lielākais vairums cenšas ievērot, arī es.
Tātad, šodien sanāca aiziet pusdienās ar savām druženītēm, kuras nebiju redzējusi jau krietnu laiku, tāpēc tas, protams, bija labs iemesls, lai arī no sirds paklačotos.
Galvenais dienas un vispār pēdējā mēneša jaunums izrādījās- draudzenes jaunais, nesen iepazītais puisis, ar kuru savu atvaļinājumu bija pavadījusi Kiprā un tagad pilnīgi noteikti samīlējusies viņā līdz ausīm.
Protams, ka mēs ar otru draudzeni bijām patiesi priecīgas, ka arī viņa beidzot ir sakārtojusi savu dzīvi un atradusi pienācīgu vīrieti, ar kuru vēlētos veidot nopietnas un ilgstošas attiecības.

Pēc neilga laika šis pats „Lieliskais” arī iesoļoja mūsu kafejnīcā, lai aizvestu draudzeni atpakaļ uz darbu.
Tā nu es pieķēru sevi pie domas, ka diezgan nepiedienīgi ilgi viņu nopētu. Kā arī sapratu, ka papētu ik pa brīdim tādas lietas un vietas, kuras pēc būtības, draudzeņu puišos, pētīt nevajadzētu. Tomēr vīrietis bija tik pievilcīgs, ar tik spēcīgu harizmu un seksuālās enerģijas izstarojumu, ka novaldīt šo zemapziņas tieksmi vērot un būt pret viņu diezgan ieinteresēti laipnai, praktiski bija neiespējami.
Arī savā otrajā draudzenē pamanīju dīvainais pārmaiņas, acis bija ieguvušas tādu neveselīgas intereses spīdumu, kā arī koķetīgais smaids no viņas lūpām nenogāja.

Protams, vadoties pēc sava TABU principa, es savā prātā sāku pašiedvesmas un suģestijas seansu, ka draudzenes draugs vispār nav vīrietis, un vispār viņš var būt tikai un vienīgi man brāļa statusā. Personīgi man tas palīdzēja, bet vai ar šādu pašiedvesmu nodarbosies arī otra mana draudzene?

Tad nu man radās jautājums. Kā cilvēki mēdz sevi prātā pašietekmēt, ko cenšas sev iestāstīt, ko cenšas izdarīt, lai šādi pretējā dzimuma cilvēki, kuri patiešām ir apveltīti ar ļoti spēcīgu pievilkšanās spēku, bet kuri ir attiecībās ar tavu labāko draugu, arī paliktu tieši tavā prātā tikai kā interesanti un pievilcīgi cilvēki, kurus tu ne pie kādiem apstākļiem neiekāro kā pretējo dzimumu, pat prātā?

2008-08-12 18:19:12
Nekā neiedvesmoju..... vienkārši nedomāju par to..... Jā arī kāda doma iezogas, tad tīkpat ātri arī izgaist.... neļauju tai attīstīties, kur nu vēl parādīties kādā nebūt rīcībā...
2008-08-12 18:22:15
Tu jau pati arī pateici priekšā,ka neskatīties uz viņu kā iekārojamu vīrieti,bet tā arī pieņemt kā draudzenes draugu,un tad arī,lai vai kāds viņš būtu nekas nenotiks.
2008-08-12 18:24:50
Sveika FS ..........man ir izkopta gaume uz sievietēm, un nevienam no maniem paziņām nav draudzenes vai sievas manā gaumē, bet ja gadās tad tomēr draudzību vērtēju augstāk par iekāri.........................
2008-08-12 18:25:32
slinkums lasīt, bet kautkas jāuzraksta...
2008-08-12 18:25:46
Zini kaa dziivee ir pieraadijies!? Starp sievieteem nemeedz buut draudziiba, ja runa iet par viirieti...
2008-08-12 18:26:07
sunsh...tomēr piekrīti, ka mēdz būt tādi cilvēki, kuri pilnīgi, pat kaut kā neapzināti, liek tev pret viņiem izturēties kaut kā īpaši. It kā pret visiem draudzeņu vīriešiem es izturos tā nepiespiesti, kaut kā maz piedomāju gan par savu uzvedību, gan kaut kādām īpaši izstrādātām manierēm, tomēr, ir cilvēki, kuru priekšā tu sāc uzvesties pilnīgi savādāk, vairāk piedomā pie uzvedības, sarunām, stājas, smaidi vairāk un parasti, kad tas notiek, tas nozīmē, ka ir vēlme iepatikties. Arī šajā gadījumā es sajutu šīs izmaiņas, kuras, protams, apslāpēju jau sākotnējā stadijā, bet tomēr....Tās bija!
2008-08-12 18:26:51
Eju cirst malku joks

Šeit iederētos nevis tabu,bet uzticība pret draugu(dzeni) un savu otro pusi.
Protams pastāv tā saucamā \"dzīvnieciskā\" tieksme kur daži labi ies pāri līķiem lai sasniegtu īslaicīgu baudu.Pat nedomājot par citu cilvēku likteņiem,ko būsi sabojājusi.
Es domāju ka šeit vajadzētu ilgi šķirot cilvēkus ar ko draudzēties.

Lakam iebraucu auzās,lai paliek
2008-08-12 18:28:06
cava...Nu, bet tomēr, ja tā būtu un drauga sieviete tev vispār liktos kā sievietes etalons. Kā tu savas iekšējās sajūtas un sajūsmu par šo sievieti slāpētu? Un vai vispār to darītu?
2008-08-12 18:28:15
neko nedomaju, draugu draudzenes ir mani draugi un amen...lai gan ar vienu otru vinu bijuso es laprat meginatu uzturet tuvakas attiecibas. bet aiz cienas pret draugiem nekad neko tadu nedomaju darit...
ka saka draudzenes nak un iet, bet draugi paliek...
2008-08-12 18:28:24
Fantiņ, zinu gan kā tas ir..... Un šai gadījumā manuprāt viss atkarīgs no tā otra cilvēka.... Ja arī viņš sāks Tavā klātbūtnē izturēties savādāk.... vot tad gan ir auzas! ;) Tad ar pašiedvesmu var krietni vien nepietikt....
2008-08-12 18:29:56
FS, censtos slāpēt, ja tajā brīdī būtu ar sievieti kopā, dzīvotu, tad jau mana dzīvesbiedrene būtu mans etalons.............................
2008-08-12 18:30:01
Art...Nav tā, vismaz manā gadījumā noteikti. Sieviešu draudzību es vērtēju ļoti augstu, augstāk nekā draudzību ar vīrieti, jo man vienkārši draudzeņu praktiski nav Tāpēc šīs divas- vienīgās, es īstenībā diezgan augstu vērtēju un sargāju šo draudzību kā nu māku.
2008-08-12 18:30:39
/ paņem Norcix un izvelk aiz ausīm no auzām/
Nekas, gadās
2008-08-12 18:31:32
cava...Etaloni jau arī mēdz mainīties, jo visas pasaules cilvēkus tu nevari vienā dienā satikt. Vienu dienu tu domā, ka tavs etalons ir tava sieviete, bet otru dienu ieraugi drauga sievieti un saproti, ka tavs etalons pat tuvu viņai klāt nestāv Nē, nu tā taču principā var būt?
2008-08-12 18:33:14
Nu tik traki jau nav ar tām auzām.Kamēr es liku vārdus kopā,te jau to tēmu pacēla
2008-08-12 18:33:54
līdzīga situācija ir bijusi, bet vienkārši tiek uzliktas klapes un basta
2008-08-12 18:34:46
sunsh...Bet principā jau sanāk, ka es ar savu laipno un tādu diezgan uzpēlēti jauko izturēšanos, varēju stabili veicināt to, lai viņš arī sāk pret mani savādāk izturēties? Tātad kaut kur jau šo TABU es pārkāpu
2008-08-12 18:34:48
Es te nesen biju kāzās.. un diezgan labas paziņas draugs man visulaiku izrādīja interesi...tajā brīdī es pie sevis domāju - kādēļ viņš tā dara !? Tā nedrīkst darīt.... un pēc tam atkal satiekot šo pāri, viņam teksti bira ārā tādi, ka man atlika vien kaunēties tā vīrieša vietā !!
Es principā nekad neskatos uz draudzeņu vai labu paziņu vīriešiem.. vienkārši kaut kā galvā ir pieņemts tā, ka neinteresē un viss.... !!! laikam man tas TABU ir iesakņojies ļoti labi!!

Bet par sieviešu draudzību dēļ vīrieša, varu piekrist Art... Jo, ja man draudzenes noniecinās vīrieti pret kuru man ir jūtas.... un kurš mani dara laimīgu... es diezvai izvēlēšos tajā brīdī klausīt viņām.... /egoisms varbūt, nezinu kā to nosaukt/
īsta draudzene tajā brīdī paklusēs vispār, ja jutīs, ka man ir labi, kaut arī nejutīs simpātijas pret to cilvēku

Man draudzenei draugs te nesen izteicās, ka es viņam riebjos... jo es atgādinot viņam viņa bijušo sievieti.. !! To es nesaprotu.. kas es pie tā vainīga !? Bet nu neko jau nesaku.... ja nepatīku... nekontaktē.. bet ja viņa jūt,ka grib ar viņu - tad es vienkārši nerādīšos tuvumā viņam ;)
2008-08-12 18:35:24
Nu tā var būt FS, var būt.....................es tomēr draudzību vērtēju augstāk, bet ja būtu tikai paziņa tad viss būtu atkarīgs no sievietes ..........................
2008-08-12 18:35:31