veču jostas jautājums
Автор | Комментарии: 46 |
---|---|
удаленный пользователь
|
Zvēri, ejam tālāk iekšā sarunā. Cik augstu vai zemu jābūt vīrišķīga vīrieša jostai? 8)
2015-06-27 13:14:30
|
удаленный пользователь
|
Naivais, ja Tu zinātu, cik mērkaķi mūsdienās labi izskatās. Zoo ir pat speciāli šampūni viņu kažoka kopšanai. :twisted:
2015-06-27 13:11:29
|
удаленный пользователь
|
Baumo, ka īsts latvietis sākas no 100 kg.
Bet, bet...pareizi ir teikt, ka vīrietim ir jābūt vīrišķīgam. Šādi paliek vieta subjektivitātei un demokrātijai.
2015-06-27 13:11:26
|
удаленный пользователь
|
man vienalga viss!
2015-06-27 13:06:22
|
удаленный пользователь
|
knopka.........dzekam jaizskataas drusk labaak par meerkakji,,,,,,,tojestj es der :lol: reetu pietiek ,kaajas liikas un patiik visas no preteejo dzimumu(zem 100kilogrami )
2015-06-27 13:06:11
|
удаленный пользователь
|
Paga, paga, paga, foruma cīsiņu īpašnieki te vienu pēc otras atver tēmas par to, kā jāizskatās sievietēm, kam apaļam jābūt, cik augstām vai zemām jostām'n'shit, ko drīkst, ko nedrīkst vilkt un gan jau drīz kāds atkal aktualizēs mežģīņu, .ļe, veļas nepieciešamību, pat uz piemājas veikalu bizojot. Bet kāpēc gan nepalūkoties pretējā virzienā, kā tad būtu jāizskatās pašiem džekiem, es atvainojos, vīīīīīriešiem? Tomēr ir atnākusi melno sandaļu un balto zeķu sezona, ja. Būsim godīgi, starp džinsām un džinsām arī ir starpība un, ja pavisam atklāti, dažreiz tās apakšbikses, kas redzamas šejienes brašuļu portāla bildēs, nebūt neatbilst visiem seksīguma kanoniem.
2015-06-27 12:56:43
|
Последние комментарии в темах |
---|