Tūpļa zonas Tabu

Автор Комментарии: 108
удаленный пользователь
ZaKissi , un cik ilgi Jūs vēl atkārtosieties kā nūģi? garlaicīgi paliek :twisted: :reeka: :reeka: :reeka: Nūģis nav sinonīms mīzējam, bet gan... garlaicībai un atkārtošanāi (c) :lol: :lol: :lol:
2012-06-06 13:15:53
удаленный пользователь
Mister, pēc maniem vērojumiem nūģi ir visnotaļ nesatricināmi savā psihē un viņu nav tik viegli izsist no līdzsvara, jo pārsvarā viņi paņem ar savu \"betesdomājukašitāduseksunavnemazinteresantidarīt\". Nūģis nav sinonīms mīzējam, bet gan... garlaicībai un atkārtošanāi :lol: Nūģis pat var būt drosmīgs un ļauties eksperimentiem, bet maz no tā baudas kāds gūs, jo pa vidu atkal skanēs viņa komentārs \"betvarbūtvaramtagadnormāli?\" :lol:
2012-06-06 13:13:34
nu-s?
2012-06-06 13:09:46
ZaKissi, tak ņemat un pārliecinaties, ja uzmācas tādas muļķīgas domas. Piedevām, esmu te gana publiski izmuldējies (izlietu ūdeni nesasmelt), lai par mani un spontanitāti gūtu pareizu priekšstatu. :lol: Es tik joprojām savelku \"nūģis\" ar sākotnējo tematu un domāju, ka nūģi var pārņemt panika pat ieraugot melnu prezervatīvu, jo tas ir ārpus standarta :lol: Bet es te paužu vienaldzību pret straponiem, kur nūģi sirdstrieka varētu piemeklēt, jo tādam tak klāt skarties nevar un vienā telpā arī labāk neuztureties. :shura: Jā, ka neuzklūp un neizstraponē pret paša gribu. :shura: Ļoti racionāla izvairīšanās no nepatīkamām situācijām un laišanās laukā pa durvīm, nejauši meitenei skapītī tādu pamanot. :reeka:
2012-06-06 12:56:06
удаленный пользователь
smieklīgi...... pārsvarā visi veči tālāk par čaukāietsexugribi un vāveriespraušanas tēmu netiek, retie ekZemplāri, kas ko vairāk var pateikt, ar naFF labi un ierakstās pie nūģiem... vots, izlepusī tauta :shura: /apsēžas uz nūģu soliņa blakus MK :uups: /
2012-06-06 12:45:28
удаленный пользователь
Kāds mežs un kādi vēl partizāni Mister? Nezinu kas Tev tur spontāni vai neracionāli, bet lasu Tavus tekstus un nepamet sajūta, ka Anglijas karalienei Elizabeite II ir stipri vien vairāk spontanitātes un neracionalitātes :lol: Nu ir cilvēki tādi - nūģi. Atnāk savās brūnajās sandalītes uz pasākumu un sēž kaktiņā un visu komentē - tā gari un plaši :lol:
2012-06-06 12:38:17
удаленный пользователь
spontāna esmu es :whistling: :whistling: :whistling:
2012-06-06 12:22:28
удаленный пользователь
:D labais - bet tiešām kādēļ raustīties par straponu - varbūt tyas paredzēts tavai draudzenei, kura vēlas izdr... kādu simpātisku sievieškārtas pārtāvi nemaz neskarot tavu ānusu..:D Tā,ka no s akuma noskaidro apstākļus kam paredzēts tas daikts un tikai tad sāc stresot - a to vēl paveicas to redzēt darbībā starp divām sievietēm!!!!
2012-06-06 12:08:47
ZaKissi — jums jo dziļāk mežā, jo vairāk koku. :reeka: Kņigu ņečital, no mņenija imeju. :lol: Eksorcistes domu gan sapratu. :lol: Un es varu būt īpaši neracionāls un spontāns, tas kā kuram adresātam veicas, diemžēl nederēšu arī Exorcistes vārda interpretācijai. :pipe:
2012-06-06 12:08:40
удаленный пользователь
Patiesi, kāds sakars ir raustīgumam un galertumam ar nūģismu? Nūģisms ir tāda rakstura īpašība, kad kāds kaut ko visu laiku muļļā un apsver un runā un runā un par visu ir viedoklis (pareizais) un tad no vienas puses un tad no otras puses jāpaskatās - cik smuki sanāca. Kā jau minēja Exorciste, nūģisms ir racionālisma radīta īpašība, kad nevar un nespē, betj visu muļļā un mūļļā iz savas eZotēriskās pieredzes :lol:
2012-06-06 11:57:10
удаленный пользователь
he, he... sarunas tēma kā no pakaļas izrauta. :lol: burtiski. :lol: :uups:
2012-06-06 11:03:01
удаленный пользователь
:lol: pareizi - lai būtu par ko parunāt :D:D:D
2012-06-06 11:01:14
удаленный пользователь
Krupi, labāk nevis aprunājies, bet izmēģini. Pēc tam aprunāsies. :reeka: :-D
2012-06-06 11:00:02
удаленный пользователь
nez, nez vai mūžam bailīgie, raustīgie ir nūģi... nūģi ir tāds pragmatisku cilvēku tips... Un, kā lamuvārdu, es to nemaz nesaskatu. ļoti labs raksturojošais vārds, manuprāt. :pipe:
2012-06-06 10:59:01
Redz, man tieši šķiet, ka nūģis būs tas, kas noraustīsies pat tikai padzirdot par kādu specifisku seksa rotaļlietu arsenālu. :pipe: Bet manī tāda kolekcija var pat radīt vēlmi aprunāties ar īpašnieku par to visu. :pipe: Diametrāli pretēji nūģim. :pipe:
2012-06-06 10:56:17
ZaKissi, es tieši nestresoju par visādiem sīkumiem. :pipe: Redzu jēgu sarunai tad, kad pie manis nāk ar to straponu. Kas kaut kur malā stāv, mani neskar. :pipe: Un tieši neredzu nekādu saistību ar nūģi, jo manī ir pilnīgs miers par visu, atšķirībā no mūžam bailīgiem, raustīgiem t.i. nūģiem. :pipe:
2012-06-06 10:52:16
удаленный пользователь
:lol: :lol: :lol: Zakjis, pats/i nuuģis!!! :twisted: :twisted: :twisted: Pļec, foruma izteiksmiigaako veci ap*irst :twisted: :twisted: :twisted:
2012-06-06 10:41:01
удаленный пользователь
Misters Krupi... galvenais, saki lai labi karājās? Atvaino par privātu jautājumu publiski, bet Tu vienmēr tāds nūģis esi? ;)
2012-06-06 10:39:31
:nunu: Nenonāku situācijās, kur risks uz ko no manas puses nekontrolētu. :pipe: Manis pēc lai pie sienas karājas kolekcija ar straponiem. Kamēr karājas, tikmēr lai karājas. :pipe: Piemēram, man šobrīd rokudzelžu kolekcija, bet pēdējo reizi kāds varētu būt lietots pirms vairāk kā pusotra gada, piedevām, bez manis. :pipe: Tad tak ir vēl nažu kolekcionāri. Ir prezervatīvu kolekcionāri. Gan jau īpašnieks ar lielāko prieku parunātu par to, kāpēc kādi priekšmeti viņam saimniecībā, bet to vienkārša esamība mani nesatrauc. Iet pa ielu principā ir bīstamāk. :wink:
2012-06-06 10:34:24
удаленный пользователь
Perversi, ne perversi, bet ja Tu pēkšņi apjēdz, ka tā uzparikte bez brīdināšanas varēja iebraukt tavā neaizskaramajā izvades atverē?! Ko tad? Gaidīt vakaru un pie mēģinājuma tevi izfukat, izrubīt ar elektrošoku beibi vai tomēr parunāt pirms tam par TO?
2012-06-06 10:23:10