starp mums, meitenēm, runājot

Автор Комментарии: 108
удаленный пользователь
Tu pati/s vispār saproti, kas esi ?
2009-03-09 21:27:09
удаленный пользователь
nekas tev nelikaas, tu mekleeji iemeslu sarunas turpinaashanai :lol:
2009-03-09 21:23:44
удаленный пользователь
wild man jau likās, ka es kaut ko esmu palaidusi garām :lol: :lol:
2009-03-09 21:21:12
удаленный пользователь
chivas, sevi kaa sievieti :lol:
2009-03-09 21:19:11
удаленный пользователь
wild Tev ir atsevišķs dzimums :shock: :shock:
2009-03-09 21:15:37
удаленный пользователь
man patiik gan teevinji , gan maatiites, nevaru iipashi izcelt nevienu dzimumu.....ja nu vieniigi sevi :lol:
2009-03-09 21:09:26
удаленный пользователь
regal - rekur labaak paklausies lirikas. savaadaak te visaadi shtrunti maisaas pa kaajaam un maitaa garastaavokli, ar saviem glupajiem offtopikiem, nejeedzot, ka ignore noziimee IGNORE. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=CEIeb85DkCs

Goddamn this dusty room
This hazy afternoon
I\'m breathing in the silence like I\'ve never before
This feeling that I get
This one last cigarette
As I lay awaken and wait for you to come through the door
Oh maybe, maybe, maybe I can share it with you
I behave I behave I behave so I can share it with you

You are not alone dear loneliness
You forgot but I remember this
So stranger, stranger, stranger things have happened I know
I\'m not alone dear loneliness
I forgot that I remember this
So stranger, stranger, stranger things have happened I know, oh ohh, oh ohhh

And I dream about somewhere, a smoke will fill the air
As I lay awaken and wait for you to walk out that door

I can change, I can change, I can change
But who you want me to be?
I\'m the same, I\'m the same, I\'m the same, what do you want me to be?

You are not alone dear loneliness
So stranger, stranger, stranger things have happened I know oh ohh, oh ohh

You\'re not alone dear loneliness
Oh stranger, stranger, stranger things have happened I know

Oh stranger, stranger, stranger things have happened I know oh ohh, oh ohh

a vot regal - sore, bet es šamo liriku labprāt aizsūtītu vienam cilvēkam, bet nav iekšā (un ar nesaprastu, loģiski. tēviņi vispār maz ko saprot :D )

negribi to izdarīt manā vietā? m? (un atkal... ) :D :D
2009-03-09 19:52:10
удаленный пользователь
maza bērna saraustīti šļupsti :roll: klau, tu maz te drīksti atrasties? :)
2009-03-09 19:44:28
удаленный пользователь
jaaa - fakts. piem. tu, es, magnolia, wilds :) aber teevinji gan te gandriiz visi taadi patupi :D
un kur, sasodiits, man akal palika garumziimes?
2009-03-09 19:43:13
удаленный пользователь
mizantropija jā, šī vairāk kā gada laikā esmu to sapratusi :wink: bet rozes aug arī starp usnēm :wink:
2009-03-09 19:35:20
удаленный пользователь
regal - nu te vidējais IQ ir ZEM vidējā IQ :D :D :D
nu vng. man nav skaic drīzāk, kas man te pazudis...
2009-03-09 19:32:24
удаленный пользователь
mizantropija kapēc ne? :roll:
2009-03-09 19:29:56
удаленный пользователь
un vispār, regal - tu esi pārāk saprātīga, patīkama un mīlīga būtne - nafig tev tusēties pa šitādiem portāliem? :D
2009-03-09 19:27:49
удаленный пользователь
regal - hm... nu - man gan nav apsēstība. ne pa kādu līniju. bet... es nez - redzi, es par to esmu domājusi - nu, man nav problēmas drāzties ar tēviņiem. ir daži, pat baudāmi, eksemplāri - var ar provēt 2x :D
tāpat - nav jau tjipa probu, kaut vai tepat - aizrunāt sievieti seksam. nu un - es tā ar štukoju - visu gribēt nevar - mož vnk jāsamierinās ar to, ka draudzība ir draudzība, bet sekss ir kaut kas pavisam cits, ar pavisam citu personu (-ām). bljaa... bet tā nesanāk. tā vnk nesanāk - jo es tak visu laiku sarakstījos ar viņu, tjipa ar domu, ka vnk forši parunāt, bet - tad es vakar beidzot viņu ieraudzīju un - sapratu, ka tā man vairs nesanāks - nu, negribēt neko vairāk.
vispār stulbi - un tas nav vnk seksa dēļ, bet visas tās sarunas, un tā. nu tā patikšana, kā pret vnk foršu cilvēku, prevalē. un tāpēc negribas ne pārsteigties, ne kaut ko sabojāt.
2009-03-09 19:24:21
удаленный пользователь
mizantropija man bija pirms kāda laika tāds gadījums. iemīlējos vienā kolēģē. tā ka šī dzīvojās manā galvā dienu un nakti. Ilgi nomocījos :? Pēc kādiem mēnešiem trim tik sadūšojos ar šo iekš interneta plašumiem sarunāties. Priecēja fakts, ka ir intelektuāla, draudzīga saikne izveidojusies. Zinot, ka viņai patīk tikai un vienīgi sievietes, bija diezgan grūti iegalvot sev, ka nav nekādu izredžu. Kaut kā airunājāmies par seksa tēmu. runājām, aprunājām, pārrunājām. :pipe: kad kādas laimīgas sagadīšanās (pareizāk teikt - apstākļu pielāgošanas) dēļ, viņa bija beidzot pie manis. Gulēja man blakus vienu ļoti ilgu nakti, es tā arī nesadūšojos nekādi viņai tuvoties, kaut arī pirms tam tūkstošiem reižu biju jau iedomājusies kā tas varētu būt un cik ļoti tas būs jaukāk kā parasti. Bet toreiz sapratu, ka ne vienmēr ir jādabū viss ko grib. Tā apsēstība ar šo personu mani bija padarījusi jau tik ļoti par citu cilvēku, ka šķita, no šī ieguvuma patiesībā nekāda reāla labuma nebūs, tas varētu vienīgi novest pie vēl lielākas apsēstības. :pipe:
2009-03-09 19:06:49
удаленный пользователь
:) labs teksts,paties..
bet tad tev vajafzetu uzmanities ar alkoholu,
if U can\'t get it up,U can\'t get it in :D :alc:
2009-03-09 18:45:47
удаленный пользователь
sk8 - bljaa... gribu būt vecis - ta es nezinātu, kā piebraukt sievietei, bet - vismaz lepotos ar to :D :D
2009-03-09 18:41:42
удаленный пользователь
stresa nav,sarkasms ir neatnjemama dzives sastavdalja :)
..gradi dara savu,galvenais neparforset :D lai veicas ;)
2009-03-09 18:39:18
удаленный пользователь
шепни на ушко партнеру, когда он будет достаточно подвыпившим, чтобы возиметь тебя 8)

2009-03-09 18:38:08
удаленный пользователь
klau - sk8 - čo ta tu tā baigi agresīvi noskaņots. nu ko tu nesaproti? maiga, brīnišķa, ēteriska būtne. nu - es tak nevaru piedāvāt viņai \"abpusēji palaizīt klitoru\", bljin - galīgi neder šitais variants.

o! - pirmoreiz man tas izdevās, iestāstot pavisam heteroseksuālajai draudzenei, ka vaig samainīties ar ledenēm, jo es tjipa nejauši iebāzu mutē citrona - a man riebjas visas dzeltenās ledenes - un ņemt ar pirkstiem laukā no mutes ir traki nehigiēniski. bet nu - tas zem grādiem, tas viens - kas otrs - draudzene tāda panaiva (bet smuka, bljin) bija - noticēja man un mājienu neuztvēra, un trešais - kopš tiem tizlajiem 16 tā ar viņu vairs neesmu satikusi :D

a tā - atrod mani. blja.

nene, kondžas šoreiz nederēs. a mož grādi derētu? ne?
2009-03-09 18:32:50