Sokolovs par seksu
Автор | Комментарии: 391 |
---|---|
удаленный пользователь
|
Sokolovam vajadzētu sek.lv forumistus pasaukt uz duelli..... :reeka:
Visa viņa erotiskā māksla būtu vienā rāvienā pieirsta... 8)
2015-01-27 21:18:33
|
удаленный пользователь
|
vot,tāpēc bērniem jāizglītojās lai nedabūtu triperi... :twisted:
Bet ja tā padomā ,tad taisnība ...man tajā vecumumā jau bija divi staigājoši sīči... :uups:
2015-01-27 21:15:20
|
удаленный пользователь
|
"bērni" +/- 23 gados jau ir daudz vairāk pamēģinājuši nekā Tu Dishka un vēl ar triperi apkārt skraida. :lol:
2015-01-27 21:10:34
|
удаленный пользователь
|
Es jau iepriekš izteicos,ka ļoti bērnišķigs raidījums...
Tik pat labi Sokolova vietā varētu nosēdināt mīkstu plīša lācīti ar miklām acīm kurš ''uzklausītu'' stāstus...
Pieaugušo seksa iglītībai vajadzētu nopietnāku pieeju...Šis labs bērniem vecumā līdz -/+ 23 gadiem.. :lol:
2015-01-27 21:08:33
|
удаленный пользователь
|
Jā un pats godīgākais šovs kurā 100% rāda tikai patiesību ir ekstrasensu cīņas. Tas nekas ka to vada brāļi iluzionisti
2015-01-27 17:17:20
|
Degpunkts vienmēr bijis iestudēts. :shura: Pirms tam bija Kriminālais ekspresis, es pat tajā biju nonācis, šitā skatījos konkrēto sižetu: :shock: :shock: :shock: Radi arī pēc tam izprašņāja, kas un kā, kas tās par manām aktivitātēm, uz kurām Omega jāsauc. :shura: Šiem tak kaut kā notikumi jāmeklē, jāuzpūš no mušas zilonis un jātaisa kārtībsargiem supervaroņu PR. :shura:
2015-01-27 17:11:51
|
|
удаленный пользователь
|
Par degpunktu. Pie viena kluba džeks nolūzis nepareizā vietā. Davai pārnesam pie kluba durvīm lai sižets labāks :lol:
2015-01-27 16:49:22
|
удаленный пользователь
|
Da tagad pat degpunkts ir iestudēts... a jūs te par Sokolovu 8)
2015-01-27 16:46:57
|
удаленный пользователь
|
Pats blakām stāvējis neesu. Cilvēki stāstija par konkrētiem cilvēkiem kuri dzīvē ir pilnīgi citi.
2015-01-27 16:41:29
|
удаленный пользователь
|
Rinci... atceries draudzenes dēlu? :roll: Varbūt laiks uzšaut? :lol:
2015-01-27 16:37:59
|
Arī gribu seksu, bet bez Sokolova. :shura:
Dāvida šovs nebija iestudēts, kā jau teicu, viņam tomēr bieži neveicās ar viesiem, pašam bija jātaisa šovs. Šis arī diez vai, pagaidām viss tā pārāk ticami un vienkārši, lai būtu vērts kādu aicināt notēlot. :roll:
2015-01-27 16:35:24
|
|
удаленный пользователь
|
Gribu seksu.... :roll:
2015-01-27 16:28:49
|
удаленный пользователь
|
Nesen skatījos interviju ar Dāvidu (man patīk viņa brīvā domāšana, tāpēc vienmēr ieklausos) un tur viņš melnu muti stāstīja, ka nav bijis iestudēts, plus, pats pat nav zinājis kādi būs viesi. Par zoofīlu teica, ka domājis labs aktieris, līdz palūdzis viņam parādīt locekli, un pamanījis saplēstās apakšbikses un melnos nagus, un palicis uz pauzes, ka runā tiešām ar govju mīļotāju.
Ja teātris ir Sokolova šovs, tad vēl lielāka nožēla, jo iestudēt jau nu gan varēja kvalitatīvi vismaz.
2015-01-27 16:24:46
|
удаленный пользователь
|
Afro... es visādā ziņā esmu labāks par Sakoļiku :uups: Pieticīgs, skaists, gudrs (nežēlīgi), izvirtis, pieredzējis, kārdinošs un nereāli izsmalcināts...
2015-01-27 16:21:25
|
удаленный пользователь
|
A kur ir teikts ka šis šovs nav teātris kurā dalībniekiem izdalīti scenāriji. Līdz šim visi šovi bija tieši tādi, piemēram Dāvid šovs.
2015-01-27 16:19:44
|
удаленный пользователь
|
Bērnišķīgs raidījums.... jautājums/atbilde.. jautājums/ atbilde... nekādas provokācijas no Sokolova, lai izvērstu diskusiju. Baigi vīlusies biju vienu raidījumu noskatoties. Sokolovam vajag Dāvida ķērienu uz runas provokācijām. Kamiks noteikti būtu labāks par Sokolovu.
2015-01-27 16:09:47
|
удаленный пользователь
|
Starp citu, ftw, nezinu, vai viņi vēl ņemas ar to visu, bet iesaku umka.lv
Arī kaut kas savādāks, pieaugušo leļļu izrādes. Smējos tā, ka kompanjonam bija kauns no manis. Tik nevajag uztrāpīt- domāju, ka viņiem tik komēdijas, un netīšām aizgāju uz kaut kādu šizo izrādi. Bet arī emocijas tika- no sirds bija bail :shock:
2015-01-27 13:19:27
|
удаленный пользователь
|
Runājot par "stand up" un humora šoviem. Agrāk vispār nekā saprātīga nebija, tagad vismaz kaut kas ir. :pipe: Piemēram, ja man nav vēlmes iet uz standarta teātra izrādi vai kino, tad es ļoti labprātīgi apmeklēju to pašu Skuteļa stand up vai improvizācijas teātri. Man viņi var, spēj izklaidēt domas un tas ir galvenais. Ja iet uz ko tādu ar domu, ka viss tak ir špikots un paņemts no citām valstīm, izpildītājiem, tad protams, ka nekas labs nebūs. Kaut ko drastiski jaunu izdomāt ir grūti. :pipe: Pietiek ar to, ka labi māk apspēlēt veco labo. :pipe:
Tīri manas domas. Kam nepatīk, nepatīk... lai sēž un priecājās paši par sevi. :lol:
2015-01-27 13:04:32
|
MissFantasy, zini, es arī eju un darbojos, arī turpat, TV. :wink:
2015-01-27 12:45:17
|
|
удаленный пользователь
|
Manuprāt, mēs cenšamies. Tāpat ar stendapu, puikas tā cīnās par to, lai tas augtu arī Latvijā, ka neceļas roka pārmest, pat ja kaut kas nesanāk.
2015-01-27 12:44:21
|
Последние комментарии в темах |
---|