Pirmdienas atskaites.

Автор Комментарии: 768
удаленный пользователь
tāpēc jau šeit nevar atrast kārtīgu mīļāko ...
2008-06-02 07:38:04
удаленный пользователь
Bandita....ha ha ha ha ha ha.....
Tu man patiic........
blee.........:):):):):)
2008-06-02 07:37:26
удаленный пользователь
Dalailama___ eee tu tomeer gadiijumaa nav mans labs pzainja... nu dikti jums tie domu gaajieni ir liidziigi :D
2008-06-02 07:36:04
удаленный пользователь
centaura..Beidzot te kāds ko prātīgu pteica.. :reeka: :irok:
2008-06-02 07:35:48
удаленный пользователь
.... :shock: :shock: :shock: ... biidmeer.... kaa tu domaa .... kas taas sievietes ir par radiijumiem..... nu kaa taa var...!!!.... taalaak atllaussos paciteet....\" nebrīnos, ka sievietei ātri prāts pakaļā nolaidās. Tieši viņam bija jābūt tam, kurš seko līdzi, lai notikumi neietekmē abu ģimeņu mieru, bet man nez kāpēc šķiet, ka viņš ne tikai to nedarīja, bet darīja visu savā egoismā, lai tā notiktu. .....citaata beigas\"
.... tad nu gan .... sievisskki kas sevi saucot par emancipeetaam...un kaadaam tik veel tur.... izraadaas ka vinnas domaa ar pakallu!!!... :shock: :shock: :shock: .... mums vinnas paarmet ka meedzam domaat ar otru galvinnu.... rodas paarlieciiba.....labaak ar divaam galvaam.... nevis ar gaissu.... stipri gaissu... galvinnu un pakallu... :wink: :wink: :pipe:
2008-06-02 07:35:07
удаленный пользователь
bidmers _ tas tev par to blje :twisted: :hit: :hit: :spert: tu pieljauj domu, ka visaas gjimenees ir ahujenaa love do potjeri pulsja ????? viss ir relatiivs un mainiigs... arii sezonaala love var ieilgt ilgi ilgi ;)

FantaSea_ domaaju nedaudz kljuudies, jo teatraals uzspeeleejums nespeej aizraut... tas ir taa figlji miglji pareekshanai... vairaak tomeer aizkjer patiesaa cilveeka buutiiba... taa teikt kas laaciitim ir veederaa ;)
2008-06-02 07:34:42
удаленный пользователь
DLL, lab lab.. :lol: palixim katrs pie savas seciibas.. kaada nu kuram tuvaaka.. :P :P
2008-06-02 07:34:15
удаленный пользователь
bidmer, ko vaavuljo, Fanta ar Dalailamu uz vienas pljavinjas churaat neies, kur veel ko citu.
2008-06-02 07:33:52
удаленный пользователь
Ensh... Taa nedomaaju....
Gribeeju vienk. shameejos pakaitinaat.......
Moshka Dalailama beidzot savaldzinaas Fantu....:):):):)
Un shii saluuziis....(kaa rozju zarinjsh)... pret uzstaajiigo un galanti intelektuaalo Dalailamu...:)
2008-06-02 07:31:13
удаленный пользователь
pilniigi nepienjemams sex bez juutaam. Peec tam paaraak slikti, uz vemshanu rauj, un otreiz ar to pashu cilveeku nav iespeejams.
2008-06-02 07:30:38
удаленный пользователь
banditta...Precēta sieviete, ja atrodas te, nevis tic šiem teatrāliem trikiem, bet tieši tos arī te meklē, jo seksu, cik zināms, var dabūt arī mājās, bet to teatrālo šarmu vairs ne...
:pipe:
Bet štrunsts ar visu, lai tagad paši strebj ārā savus garadarbus..Kāda man vispār daļa, vienīgais, ko zinu...Totāli šito visu neatbalstu.
2008-06-02 07:28:56
удаленный пользователь
/ sēž un domā...vai FS arī ir emocionāla muļķe?/
:) :) :)
2008-06-02 07:28:16
удаленный пользователь
Chacy!!.... es tev pielaboju seciibu..... taa bij buutiska....!!.. es kaa vierietis nevareeju pielaist taadu situaaciju ...kad sievisskkis maldaas...... tiessi pareizaa seciiba sseit bij buutiska!!!... bet tu nesatraucies..... no taa tavas poziisijas nedz uzlabojas nedz pasliktinaas... :wink: :wink: :wink: :pipe:
2008-06-02 07:28:01
удаленный пользователь
Bandita... blee...... Ja Tev ir gjimene... Tad par kaadaam juutaam malaa....vispaar var buut runa...
Taa var buut vieniigi un tikai aizraushanaas...
Un ja to kaads uzskata par juutaam(kaa pashreiz chava)... tad pipele vinjiem galvas vietaa...
Mees tak zinaam kas ir sezonas love... , Atvaljimaajuma laikaa....utt.
2008-06-02 07:27:23
удаленный пользователь
Bandita... blee...... Ja Tev ir gjimene... Tad par kaadaam juutaam malaa....vispaar var buut runa...
Taa var buut vieniigi un tikai aizraushanaas...
Un ja to kaads uzskata par juutaam(kaa pashreiz chava)... tad pipele vinjiem galvas vietaa...
Mees tak zinaam kas ir sezonas love... , Atvaljimaajuma laikaa....utt.
2008-06-02 07:27:11
удаленный пользователь
es te taa papraatuljoju... hmm tiesaat gan mees esam visi naksi... pat nezinot visus lietas apstaakljus... atliek tik izmest vineu vieniigu fraazi kaa sadalaas labie un sliktie... kaa es jau teicu no ta aneviens nav pasargaats... ja speelee uz pilnu banku reekjinies arii ar sekaam un ne vienmeer taas ir taas labaakaas...
man gan gribeetos domaat , ka toemeer sieviete nav taada muljkje kas vienmeer tic leetiem teatraaliem trikiem ;)
2008-06-02 07:25:25
удаленный пользователь
bandiiteen..... man vispaar seks patiik.... nu kaa lai tev to labaak pasaka.... taaa pa grezno..... vienkaarssi.... vienkaarssi var taapat kulakaa noraut...!!!.... bet tas man kaut kaa nesaista..... :wink: :pipe:
2008-06-02 07:25:13
удаленный пользователь
bidmers..vispār es uzrados pirmā...tas tā, starp citu... :pipe:
2008-06-02 07:24:44
удаленный пользователь
Chasy.... Taisni otraadaak.....
Sievishkji ir tie kas nemaak laist pa kreisi....
Un vinjaam uzreiz ir juutas un romantjika... utt. utjpr.
Buutu pa kluso chikojushaas... un gjimeni saglabaatu....
duras baabas....
2008-06-02 07:22:49
удаленный пользователь
bandita...Nepiekrītu! Sievietes ir emocionālas muļķes, un viņām piedziedāt pilnas ausis ir vieglāk par vieglu, pie tam, ja viņa jau laulībā ir nodzīvojusi entos gadus, un vīrs jau sen serenādes zem logiem nedzied un, zinot cavu, ar viņa izcilajām batonu spraušanas metodēt, nebrīnos, ka sievietei ātri prāts pakaļā nolaidās. Tieši viņam bija jābūt tam, kurš seko līdzi, lai notikumi neietekmē abu ģimeņu mieru, bet man nez kāpēc šķiet, ka viņš ne tikai to nedarīja, bet darīja visu savā egoismā, lai tā notiktu.
2008-06-02 07:22:47