kāpēc \"PhotoShop\"?

Автор Комментарии: 152
удаленный пользователь
nesen te bija tēma, par bildēm šajā saitā ....katrs meta linkus ar bildēm, kas kuram patīk ....pārsvarā visiem patika kačoki un šopētās, acij arī prieku vajag .....tik žēl ,ka neprotam atķirt vēl kas ir kas un gudri parunāt gribās par visu.
2008-06-25 13:00:04
удаленный пользователь
/Piebīdās tuvāk Flo un tā ieinteresēti pēta šo/
Tu saki, ja? :roll:
2008-06-25 13:00:01
удаленный пользователь
Man jau arī patīk labi izskatīties,es kopju sevi,nevis kā daži mežoņi!! :huy:
2008-06-25 12:59:09
удаленный пользователь
Flo....Nedomāju, ka šis ierocis stipri atšķiras no vīriešu ieročiem...Arī vīrieši (vispār reti, bet gadās) seko savam izskatam, izvēlas apģērbu, kas labi pieguļ un pievelk sieviešu skatienus utt....
Tā kā nekur tālāk jau jūs neesat tikuši, tikpat primitīvi vien esat :P :pipe:
2008-06-25 12:57:45
удаленный пользователь
Nu labi Fanta,nav vienīgais ir vēl citi,bet primārais jau protams ir izskats,kā jau jebkuram cilvēkam!!!
Kā saka pirmais iespaids ir tas noteicošais!!
2008-06-25 12:55:03
удаленный пользователь
Flo...Netaisos šajā jautājumā tevi izglītot, ja uzskati, ka tas ir vienīgais ierocis, tad lai tā būtu :roll:
2008-06-25 12:53:09
удаленный пользователь
Katrs cilvēks grib izskatīties labi... Visi bildes pielabo, krāsas, vai nienalga ko!!!!

Bet kāda Jums starpība??? To ka kāds paņem un uzstaisa Labāku un noformētu spilgtāku...

Tad tā ir JŪSU APROBEŽOTĪBA!!!!! paši vainigi ka nemākat pielabot bildes...... :wink:

nu bet ja redzat ka ir kaut kāda mākslīga bilde.. neviens Jums jau Neprasa lai raksta!!!!!

Nepievēršat tam VNK UZMANĪBU!!!! :lol: UN DZVOSIET VIEGLĀK!!!!! :wink:
2008-06-25 12:52:17
удаленный пользователь
Fanta!!Jo tas ir jūsu vienīgais ierocis,kā pievērst jūsu uzmanību(un diezgan iedarbīgs) :D
Es nemuldu Ensha,ko es domāju to arī saku!!
2008-06-25 12:52:03
удаленный пользователь
Flo Rida.. beidz muldēt.. neesmu nekāda seksualitētes ikona.. !!
2008-06-25 12:51:43
удаленный пользователь
Tik pat labi varēja arī pajautāt, kāpēc sievietes krāso lūpas, izmanto pūderkrēmus, tušu un citas sievietēm absolūti nepieciešamas lietas.
Tāpēc lai jums, mudaki, iepatiktos! :pipe:
2008-06-25 12:50:05
удаленный пользователь
komunisma.ree... par tām tehniskajām lietām neko nesaprotu, bet piekrītu teksta daļai kuru sapratu - pilnīgi piekrītu .....

............
kaut gadās tik labas dabiskas bildes .....bet vienmēr kopā ar kaadu citu cilvēku ...visas labas ,bet nekur tādas neparādīt vienīgi draugos - dabiskas, mīļas .....savā albumā ...
2008-06-25 12:48:02
удаленный пользователь
Ensha ahtung, kāds grib Tevi izdrāzt :-D :-D :lol:
2008-06-25 12:47:12
удаленный пользователь
Es ja satiktu Enshu,paprasītu tavu autogrāfu,jo tu esi kā sexualitātes ikona šajā saitā :)
2008-06-25 12:45:05
удаленный пользователь
Es patiesībā tos lūriķus ciest nevaru.. nu a kāpēc nevar pienākt klāt un apsveicināties !? :)
bet arī nevajag pa visu ielu bļaut... jau senāk bija.. kad oho.lv tusējos.. gāju pa vecrīgu un ohoiešu bariņš gāja.. šamie pa visu ielu - eeuu.. re ku tā mazā Ensha no oho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2008-06-25 12:44:20
удаленный пользователь
Ensha ...man ar miedz visādi ar aci ....šodien viens atrakstija, ka esot valmierā redzējis ...sēdējis mašinā un lūrējis ...visu dienu piesienās ,bet savu bildi nesūta ......
2008-06-25 12:42:30
удаленный пользователь
Ja kas rīt būšu darbā viens pats .. varam nodarboties ar seksu pa īstam. 1) prezervatīvi ir 2) dīvāniņš ir 3) es esmu

tikko atrakstiija......taadu veestulju pa 50 dienaa......................un veel ielikt savu gjiimi :roll:
2008-06-25 12:42:29
:-D :-D :-D Tas apmeram no serijas-sudigam dejotajam vienmer spiez kurpes :-D :-D :-D
2008-06-25 12:42:22
удаленный пользователь
Jebkursh fotoaparaats ar digipakalju kropljo reaalo bildi.... hromatiskaas aberaacijas, nepareizs baltaas kraasas balanss, par lielu iso vai arii par maz..... neliels front, back fokuss.... tas viss ietekmee bildi..... taa nav filmu pakalja, kur visas kraasas ir tuvu reaalajaam... tad nu jaanjem talkaa PS uzlabojam sharpeningu, kontrastu, uzperam miglinju vai ko tamliidziigu.... izlaboojam kraasu balansu, un viss ir ok.... bilde no digipakaljas ir kaa maals.... tas veel ir jaaveido.... tieshi nepaarveidotaas bildes ir neiistaakas par taam kas ir paarveidotas, protams ar meeru paarveidotas... :) taa luuk... un pietiek te liet sviestu dabiiguma aizstaavji..... ja jau jums tik svariiga taa kvalitaate - tad zveteejat sevi uz filmu kameras, un skeneejiet filminjas kompii.. un tad vareesiet breekt par dabiigumu.... :D un veel tad nebuus panaakts dabiigums, jo jebkura elektroniskaa paarveide vai kompreseeshana bojaa bildes dabiskumu no filmas.... par digitaalo nerunaajam... tur caurcaureem viss ir neiists... :D
2008-06-25 12:42:08
удаленный пользователь
Agrāk strādāju publiskā vietā.. apkalpojošā sfērā, tad bija grūtāk... Jo nepārtraukti tiku atpazīta.. tagad sēžu savā ofisā.. un miers mājās daudz maz ;)
2008-06-25 12:42:02
Ensha es Tevi vispār apbrīnoju...par drosmi.... :irok: ............. es laikam savu seju šeit nekad nelikšu...
2008-06-25 12:41:08