Internet = toxic
Автор | Комментарии: 508 |
---|---|
удаленный пользователь
|
Jetuci, no kurienes tev tas pļāpīgums iedzimies? :(
2020-08-26 08:16:38
|
Labrīt palāta.....! Oh tu velns kā te prātīgi parunājuši...... pēc ilgāka laika sviesta dzīšanas....:pipe:...pilnīgi jūtās cik nocietušies esat bijuši...katru kaut kas aizķēris....:pipe: malacis FTW....trāpīgu tēmu esi uzcēlis....:pipe:
....Kā gan patīk mums visu sarežģīt...:pipe:...Domāju nemaz nav tik traki kā jūs rakstat vairumā gadījumu. Protams ka vide šeit un citur ir visai īpatnēja. Ar saviem specifiskajiem spēles noteikumiem un attīstības līmeni. Un neceriet ka kaut kas mainīsies ja nemainīsimies paši un neuzvedīsimies paši tā kā gribētu lai izturas pret mums. Šī ir vieta kur bez mūsu tiešas līdzdalības nenotiksies nekas. Tiko mēs gribēsim paslinkot un ja kāds cits neiesaistīsies ....vis apstāsies...:pipe:...Tā ir normāla situācija.... inerces šeit nav. Ar smailiņu zīmēšanu un trīs zilbju teikumiem....mēs būsim tur....par ko raksta topika autors...:pipe: Ja tas mūs apmierina.....nav problēmu....turpinam....bet tad arī nav cerību uz interešu apmierināšanu (kāpēc mēs vispār šeit esam!!) Protams lai sāktos diskusija...ir vajadzīgi vismaz divi ieinteresētie....:pipe:...
.... Īsumā! .... te nav ko vainot....mēs atrodamies tur ko ap sevi izveidojam....gribat vidi....iesaistieties ar savu ideju un domu....un būs tā cik tālu vilks mūsu intelekts...:pipe: Šī vide nepieļauj atslābināšanos un haltūrēšanu....:pipe:.....njāāāā.... un kas tādā notikumu gaitā ir slikts....slinkot šeit nevar..?...:pipe:
2020-08-26 08:04:09
|
|
Labrit.
Lady Lee un Lee,jūs no viena uzņēmuma?
2020-08-26 07:44:24
|
|
удаленный пользователь
|
Labrīt!!!
Katram laikam ir savi mīnusi..., arī mums vecāki bērnībā teica - mūsu laikā tā nebija... un par ko izaugsim!!!? :lol: un mūsu vecākiem to teica viņu vecāki utt! Tā, ka nomierinaties - tāda ir tā dzīve...
Un cilvēks labi prot nospēlēt savu lomu i pirmajā randiņā, i desmitajā. Man ļoti daudzi cilvēki sāk iepatikties tieši ar laiku! Un tie kuri simpatizē no sākuma - beigās pilnīgi un galīgi krīt uz nerva :twisted:
Nekas šajā dzīvē nav viennozīmīgs!!!
P.S. un par iepazītajiem cilvēkiem... šodien cilvēki tik ļoti daudz ceļo, apmeklē pasākumus skrien uz klubiem! Tik ļoti daudz cilvēkus satiek un iepazīst.
Pamatā jau internetā draugus, paziņas neviens nemeklē... 8)
2020-08-26 07:36:42
|
Labrit ko redzu vecā miesa arī klāt :lol:
2020-08-26 07:28:28
|
|
:huy: :shura:
2020-08-26 07:15:18
|
|
Brīt, murmuļi! :coffee:
Šodien jāpasūkā mazliet :-D Mineta trešdiena kā nekā! :lol:
Burvīgo dienu! :-D
2dienas līdz atvaļinājumam.. :uups:
2020-08-26 07:09:33
|
|
Labrīt :uups:
Pēdējā darba diena :uups:
Un aidā :uups:
Vētra plosījies visu nakti :uups:
2020-08-26 06:19:31
|
|
mocca, nu es ar nav nācis no super turīgas ģimenes, man bērnībā bija plastmasas laiviņas, koka rotaļlietas. Pat neatceros vai man īsti ir bijušas kādas mašīnītes utt vai nē. Bet nu neteiktu, ka man fantāzija labi strādā. :) Tas pats, piemēram, ir cilvēki, kas lasa grāmatas un var uzburt ainas savā galvā, man tas nekad nav strādājis. Kaut gan, parasti vīrieši ir pragmātiski, kas nozīmē, ka viņi vairāk redz, kas ir acu priekšā, bet iztēle strādā mazāk. :pipe:
2020-08-26 06:18:32
|
|
ftw, būs es no cita leņķa skatos...man bērnībā bija " koka mantiņas" tā .Tā teikt no nekā jāizdomā kā sevi nodarbināt. Uzreiz nenāk prātā, bet brīžam ir tā, ka cilvēks pajautā itkā tādu lietu, kas pati par sevi ir elementāri saprotam un neprasa zināšanas augstākā matematika. Bet viņš tomēr nezin. Tad pat es esmu šokā. :lol:
2020-08-26 06:10:52
|
|
mocca, par šo gan man būtu grūti spriest, jo man nekad īsti nav bijusi laba tēlainā domāšana, iztēle. Manai iztēlei tā pat ir jābūt kaut kam taustāmam. Bet zinu cilvēkus, kuriem ir laba iztēle, krāsaini sapņi utt... Nezinu vai 100% piekristu, ka datori ir pie tā vainīgi, iespējams, tikai pastiprinājuši faktu, ka vairāk cilvēkiem vairs tādas "krāsainās" iztēles nav.
2020-08-26 06:05:12
|
|
ftw, domā, ka es tikai bla bla...
Lai uzrakstītu ko vairāk ir mazliet vairāk laiks jāpatērē. Tēma patiešām ļoti laba!.Es saistībā ar pētījumiem nesen noskatījos raidījumu, kur tika pētīts kā viedierīces notrulina utt. Un šobrīd bērniem nav attīstīta tēlainā domāšana.
2020-08-26 05:42:57
|
|
Nu viņš tak uzskata ka kaut ko tām 25gadniecēv varot gan iemācīt 8) :lol:
2020-08-26 05:29:37
|
|
opā, mocca ar beidzot ienāca un kādu pērli ierakstīja... par to komunikācijas nespeju, nevar nepiekrist. :pipe:
vētra varētu būt izcils tinderistu piemērs, pašam galvā sakāpis līdz mākoņu maliņām, bet patiesībā ir tukšs cilvēks un visai iedomībai nav seguma. :pipe:
p.s. vispār vajadzētu cilvēkam pamācīties par celulīta taukaudiem. :pipe: Ar gadiem tur nav nekāda sakara, arī padsmit gadīgai meitenei var būt celulīts, kurai būs teju nulle liekā svara, bet ko tad nu es... :(
2020-08-26 05:29:36
|
|
Ko tad viņš var iemācīt??
2020-08-26 05:18:13
|
|
Labrīt :coffee:
Un kad dažam būs 45, viņš profilā rakstīs ka 35 un joprojām ķerstīs svaigās 25gadnieces un centīsies kaut ko iemācīt.. un nesapratīs kāpēc nav viņām vajadzīgs.. :lol:
2020-08-26 05:13:23
|
|
Atnāca un pietilsa tēmu!!!
Patiesībā ļoti spilgts piemērs nespējā veidot komunikāciju. Kaut kādu savu iedomu pasaulīti atvemj un pat nespēj uztvert citu diskutētāju rakstīto tekstu. Īsumā izskatās " Tu stulbs, Tu vēl stulbāks". Te visdrīzāk varētu runāt par to cik tas cilvēciņš nav bijis mīlēts no mātes puses.
Sabiedrība paliek ar vien trulāka!
2020-08-26 04:49:55
|
|
Šanel, tu aizmirsi viņu atrādīt, kā pārējās :nesaprotu:
2020-08-25 22:29:39
|
|
Xxx tu ar mīkstais :lol:
2020-08-25 22:27:35
|
|
удаленный пользователь
|
Iedos Vētras kungam plusinu, citādi nabags viens te cīnās pret itamajām vella vecenēm.
2020-08-25 22:25:42
|
Последние комментарии в темах |
---|