FORUMS

Автор Комментарии: 103
удаленный пользователь
Tūlīt sāksies... :-D
2015-03-04 17:58:38
Paldies Tev ar jauku vakaru...... :lol:
2015-03-04 17:57:11
удаленный пользователь
Ir pienācis laiks manam publiskajam pārdomu brīdim. Šo portālu izmantoju, lai garlaikotos vakaros ienāktu, parakstītos ar kādu, palasītu foruma jaunumus un vienkārši pakavētu sev laiku. Tātad runa būs par forumu. Par iesūnojušajiem foruma lietotājiem, par neorģinālajiem komentāriem, un to kā visi "gudrie forumieši" apgriež jebkuru interesanto/ neinteresanto tēmu, izveidojot čatu savā starpā. Es šodien kārtējo reizi atveru kādu foruma tēmu un skatos - o! interesanti, jau esmu izdomājusi kā nokomentēšu un izteikšu savu viedokli, bet lasot komentārus uz priekšu, tēma pazūd jau pirmajā lapā! Nemaz nerunāsim par atlikušajām divām. Sanāk, ka mans komentārs būtu pilnīgi lieks un nevienam nevajadzīgs, jo tēma jau sen ir noslēgusies, lai gan atvērta tikai pirms pāris stundām. Visi tie, kuri katru dienu te pavada vairāk laikā nekā būtu ieteicams, neļauj pārējiem, izteikties, jo pilna rubrika ar muļķībām, jēlībām, stulbiem jokiem, uzbraucieniem un pilnīgu neatbilstību autora sākotnējai tēmai. Te ir izveidojusies tāda kā maza republika. Katru dienu, vieni un tie paši cilvēki veidot publisku, nesaturīgu čatu. Nevienam personīgi neko neaizrādu, nevienu negribu pazemot vai aizskart, bet nu ļaujiet taču arī normāli domājošiem cilvēkiem izteikties. Tas nav forši, visu laiku rakstīt vienas un tās pašas jēlības, vispār nepieturoties pie autora tēmas. Un noslēgumā, skaidrojums ko īsti nozīmē forums - tā ir diskusiju grupa kādā tiešsaistes pakalpojumu organizācijā, kur lietotāji ar LĪDZĪGĀM interesēm var atrast VĒRTĪGU informāciju, apmainīties ar IDEJĀM un kopīgi izmantot datnes. Lai jums visiem jauks vakars, un domājiet, ko rakstat! ;)
2015-03-04 17:55:46