Drošs grupveida sekss

Автор Комментарии: 86
удаленный пользователь
Ja ir interese rakstat privāti!!
2009-02-22 21:06:23
удаленный пользователь
Tādu stabilu un drosu partneru neeksitē-jebkurā mirklī var atgadities kaut kas destibilizejošs-un ja pat viens partneris,ko redzi 10 gadus nav drošs, kāda iemesla dēļ, tad passvešāks onka vai tantuks var izraisit ticamību, ka viss ir droši?
2009-02-22 21:06:04
удаленный пользователь
man ir labs lidzeklis pret šādām kaitēm !!! preperāts ar ko apskalo intīmās vietas un neviena kaite nelīp!!
2009-02-22 21:05:31
удаленный пользователь
super iistajaa dziivee,..viirietis,un divas sievietes :gulta: :lol:
2009-02-22 21:04:47
удаленный пользователь
Visidealākais variants ir atrast stabilus, pastāvīgus partnerus nevis skriet pie katras izdevības pēc kaisles un drazām :)
2009-02-22 21:02:23
удаленный пользователь
Apgaismojiet tumsoni, nomieriniet bailuli!

Man patīk grupveida seksa doma dažādās kombinācijās: mēs un viņš; mēs un viņa; mēs un viņi. Bet fantazējot allaž slidīgs liekas drošības jautājums. Es saprotu - mirkļa iedvesma, kaisles pārņemtie utt. Taču es nekad nevaru atbrīvoties no nedrošības, ka nezini, kādu slimību tas svešais var nest sev pūrā. Jā, jā - esmu šo to dzirdējusi par gumijām (tās mēdzot būt pat gardas!). Bet vai vīrietis ar vienu gumiju nevar pārnest kaiti no viena sievišķa uz otru? Bet, ja jāsāk mainīt gumijas, paši saprotiet.. Jāprasa ārsta zīme! Bet kaut kā neērti un neiedvesmojoši.

Kā tas notiek īstajā nevis fantāziju dzīvē?
2009-02-22 20:59:59