Biseksualitāte
Автор | Комментарии: 315 |
---|---|
удаленный пользователь
|
zbjau, ja tu esi veselais, ko šeit dari??? Veseli cilvēki attiecības veido savādāk. Tai skaitā seksuālās.
2009-10-21 19:14:01
|
удаленный пользователь
|
Miii&Zeee, nevaru nebūt vienisprātis ar tevi.
Daži komentāri šeit tikai to apstiprina.
:lol:
2009-10-21 19:08:57
|
удаленный пользователь
|
Miii&Zeee :super! kaa vaardus no mutes izceeli, kaa naglai pa galvu traapiiji!
2009-10-21 15:55:48
|
удаленный пользователь
|
La_mocca, tas daikts tavā profilā ir kā punkts uz \" i \" :lol:
2009-10-21 15:45:14
|
удаленный пользователь
|
Mja,te vajag apaugt ar čaulu :lol: :wink:
2009-10-21 15:44:12
|
удаленный пользователь
|
Es piemērojos šai vietnei... tā teikt tekstus palienēju :D
2009-10-21 15:40:54
|
удаленный пользователь
|
kāpēc babule? :roll:
2009-10-21 15:37:34
|
удаленный пользователь
|
Pisecs... aha kopš nakts uztaisīju operāciju :D :D tik cičus aizmirsu nogriezt :D :D
Vispār es teiktu, ka esmu izteikti gejiska babule :D :D
2009-10-21 15:36:09
|
удаленный пользователь
|
La_mocca nez kas man liek domāt,ka esi vīrietis :roll: :lol: ......
2009-10-21 15:34:43
|
удаленный пользователь
|
OOOO mana mīļā tēma par kroplīšiem, kas aiz ņehuj djelatj viens ortam laiza un sūkā... vieni kropliski homīši! Tā ir tikai nolaidība kā arī nespēja pieņemt sevi tādu kāds viņš... utt.
Es tādus nošautu un ja man kāds babulis ar savu laizīšanos līstu klāt tad ne tikai ar Jurkas pagali pa zobiem ievilktu, bet uztaisītu kontrolšāvienu galvā!
2009-10-21 15:32:45
|
удаленный пользователь
|
Kush, :kiss: par viedokli,un vēl arī maigas un mīļas,maigākas un mīļākas kā VIŅI,un reizēm der arī tā :uups: :roll:
2009-10-21 15:24:33
|
удаленный пользователь
|
Taisnība, nevis tiesa. :)
2009-10-21 08:38:39
|
удаленный пользователь
|
zb...dod Diews,lai starp tiem \\\'slimajiem\\\' kaadreiz tawi beerni,mazbeerni nenokljuutu :wink:
2009-10-21 08:36:15
|
Miii&Zeee - 100% piekrītu viedoklim
2009-10-21 08:33:43
|
|
удаленный пользователь
|
slimi paliek slimi (punkts)
2009-10-21 08:33:30
|
удаленный пользователь
|
:pipe: ...Ļoti interesants sktījums uz lietām.... :pipe: ...... es pat gribētu piekrist šim viedoklim.... :pipe: :irok: ...... malači!.... :pipe:
2009-10-21 08:29:08
|
удаленный пользователь
|
Pareizi orientēts, nepareizi orientēts... kas to nosaka?
Heterosexuāļi, kas dara to tīrā veidā baudai nav ne ar ko labāki par homoseksuālistiem, kuru sekss arī ne pie kāda reāla rezultāta nenoved - bērnu nav abos gadījumos. Tad paskaidrojiet lūdzu, kāpēc vieni ir/nav labāki par otriem? Viss taču ir dēļ baudas!!!!
Neesmu viendzumuma laulību, bērnu adoptāciju homo-ģimenēs piekritējs. Nesaprotu, kāds sakars baudas gūšanai ar laulību un bērniem. Praidi besī vienkārši ārā. Kāpēc? Viss tas ir apzināta cilvēku kūdīšana. Man nekad neviens neieskaidros, ka šajā kultūrā, kur sex ir prece, kur cietuma leksika un lietu uztvere ir kūūūl, kāds varētu toleranti izturēties pret citādāk seksojošajiem tikai dēļ kaut kādas demonstrācijas. Tātad, tā ir ķēdes suņu tracināšana.
Sex ir viss satraucošākais pasākums cilvēka dzīvē, bet mūsu sabiedrībā toleranci sāk mācīt nevis no sīkumiem, bet no galējības, labi zinot, ka lielākā daļa to vienkārši nepieņems. Ti, valdošā kasta izdomās visskaut ko - praidi, dzīvnieku upurēšanas, nacionālo jautājumu saspīlēšana utt - lai tik viņus liek mierā. Parāda ienadnieku. Ar jums manipulē, cienītie!!!
Gribat toleranci pret citādāk seksojošajiem? Tad mainiet seksa vērtību sabiedrībā. Nekad kristīgiklasisko vērtību sabiedrībā tolerances nebūs.
Kas ir ierastās vērtības - vīrietis+sieviete=bērni= LABI! Pārējais viss ir izvritība. Vīrietis seksotājs = labi = varonis, sieviete, kas bauda seksu = mauka = slikti. Utt. Paši heteroseksuāļi diskriminē viens otru pa labi un pa kreisi. Paši sevi ieliek rāmjos, ierobežojumos, apsaukā viens otru. Uz ko cer citādāk seksojošie??? Uz sapratni?! :D
Skaidrs, ka \"pareizie\", nomocīti ar saviem aizliegumiem/ierobežojumiem NEKAD nepiedos kāda cita brivību (kāpēc ķedes suņi tik nikni rej?). Un seksualitāte bez robežām ir brīvība. Tā ir dzīve ārpus žoga, ko \"pareizie\" sev uzceļ, un tad caur dzeloņdrātīm skatās uz tiem tur ārā un aiz niknuma par savu samocīto eksistenci, gatavi viens otru nozākāt, nemaz nerunājot par citādāk domājošiem. Tos visus vajag nošaut uz vietas. Āmen! Dievam tas patiks.
2009-10-21 08:23:39
|
удаленный пользователь
|
~Mademoiselle...,
P.S. Ja vēlies, kaut ko vēl teikt, tad tēmas (uzdotā jautājuma ietvaros).
2009-10-20 20:12:37
|
удаленный пользователь
|
~Mademoiselle..., satraucies jau tu. Man, tārpam, tādu emociju nemaz nav. :lol: :lol: :lol:
2009-10-20 20:11:20
|
удаленный пользователь
|
Biseksualitāte ir. Tā pastāv. Diez vai tā pastāvētu vienkārši tāpat. Es neesmu biseksuāls. Taču aseksuāls arī neesmu. :)
2009-10-20 19:33:11
|
Последние комментарии в темах |
---|