11 zīmes, ka sieviete vēlas pārgulēt
Автор | Комментарии: 56 |
---|---|
удаленный пользователь
|
:reeka:
2008-08-13 12:50:50
|
удаленный пользователь
|
eu, man tikko viens piedāvāja 30 Ls par minetu..... :roll: kura ta pa trīnīti?! :shock: izsalkums, izmisums vai bads? :lol:
2008-08-13 12:49:55
|
удаленный пользователь
|
Man seksinja gan netruukst =) kļudijies =) bet, ja visu paareejo uzrakstiji, lai aizvaotu - neizdevās 8) laikam jau gan ka kļūdies :) varu pačukstet, ka no puishim nevaru atkauties, kaut pashi viirs ir :) uz shetit esmu...ai nju kaada gan Tev daļa!Ja uztveri personigi, tad jau laikam pats saproti kur problēma ir...... :)
2008-08-13 12:45:06
|
удаленный пользователь
|
Diode> patiesi interesenti, kadaa logisko secinajumu virtenee Tu nonaci pie tada secinajuma, ja spej tik atri secinaat uz ko esmu spejiigs un cik man lielas smadzenes :)No savas puses varu secinaat un pamatot , ka ja reiz esi seit, tad seksinu Tev gribas, pec Tavas nostajas, ka izliecies baigi pareizaa, pec secinajumu aatruma, par tasnvirziena domaasanu un aprobezotibu, ka ari par samazinatu humora sajutu, iespejams tev ir nosliece uz depresiju , no kaa izriet mazkustigs dzives veids >> liekais svairs >>probleemas ar puisiem>>kasskiigs raksturs >> utt..Ar to gan jau pietiek.Bet varbut es kaut kur kluudos, bet tas jau ir tikai un vienigi cilveecigi. :shura:
2008-08-13 12:35:11
|
удаленный пользователь
|
par to, genoms, ka tev savrigi fiksaak nodrāzties, un ja veel pati karas kaklaa.....zhel, ka viirieshiem nav vajadziibas romantiski pakokjeteet un patiikama flirta rezultaataa nonaakt liidz kaisliigai mileeshanaas.......bet priekshkam tad kustinaat caaļa smadzenes........
2008-08-13 12:23:14
|
удаленный пользователь
|
Diode > isti nesapratu par ko Tev manis ir zel :) Paskaidrosu, ka tikai nedzadz piezemeju parak jau sterili definetas pazimes.Un nenem jau visu tik nopietni pie sirds, taas nav vienigaas pazimes._____________________________Reala pazime ka sievietei steidzami vajag naudu ( reals gadijums):sieviete pienak pie veca un tiesi saka: iedod man 3 LVL un es tev atsuukasu. ( tiesi 3 LVL -nav drukas kludas) :shura:
2008-08-13 12:06:47
|
удаленный пользователь
|
Turklāt, tam visam nav jabūt vienam pēc otra pareizā secībā, vai visam vienā :) var būt ka tiek konstatēts tikai viena vai dažas no augstāk minētajām rīcībām!
2008-08-13 11:52:27
|
удаленный пользователь
|
genoms? man Tevis žēl.....Bet....es piekriitu, un lai k cilvēks teiktu, zemapziņa runā pati.....un iztulkota šī zemapzinja ir perfekti 8)
2008-08-13 11:50:48
|
удаленный пользователь
|
genoms ir pacenties ...... :yee:
2008-08-13 10:58:14
|
удаленный пользователь
|
genoms....... :lol: :lol: :lol:
2008-08-13 10:52:48
|
удаленный пользователь
|
un ja abi bija pilna, tad sanak , ka no rita abi nozelos ka tas ir noticis ar vinu _______________Viņa nopērk tev dzērienu - >>Nu jau . Drizak jau vecis pienaks un piedavas uzsaukt , bet ja pienak klat sieviete un piedava iedzert, tad jau tie parejie 10 ir laika izniekosana.Viņa nebaidās tev pieskarties->>Kapec ,lai baiditos, ja jau uzsaukusi dzerienu ;). Viņa tev izsaka komplimentus->> Galvenais lai neaizmirst to darit gulta. Savadak man tie komplimenti bijusi , nebijusi, drizak izklausas, ka \" durak >paska tak kadu komplimentu man ari \" Viņa nebaidās no ilgstoša acu kontakta >> Dz\'ivnieki pie ilgstosa acu kontakta vai nu sak plukties, vai viens laizas. Cilvekam ? hmm. Nu ja ir , nevajag laist iespeju garam un jakeras pie lietas.Tev ir atļauts viņai pieskarties- kur\'s ta prasis atlauju \" vai drikstu tev pieskarties ;) \" Viņa nebaidās tev tuvoties - ja jau uzskusi \" drinku\" , nebaidas pieskarties pati un pats jau esi visu aptaustijis, tad ka lai saprot sito ?Viņa atklāj savu privāto dzīvi - nu tas ir galigi lieki....Nerātnas sarunas un vārdu spēles- liecina ka uznemt pietiekosi, un vairak dzert nevajag, lai nenolust...Viņa parāda savu paslēpto tetovējumu - tad jaseko ar savu retu un tetovejumu demontstresanai\"Nāksi dejot?\" - var jau , bet vai pec visa augstak minetaa verts vilkt laiku ?Brauciens mājās vienā taksī -nu ja tik ilgi gaidits, tad viennozimigi pedeja \" chanse\" :shura:
2008-08-13 09:28:04
|
/ ienāk ar savu blociņu.../ :coffee:
2008-08-13 09:03:50
|
|
удаленный пользователь
|
:secret: :kiss: :lol: :lol:
2008-08-13 08:47:46
|
brīnišķīgi :D
2008-08-13 08:40:27
|
|
удаленный пользователь
|
Kush..., davai.... es kā reiz tagad runājos ar mūsu kopīgo paziņu..... būsim 3atā......... :reeka: :reeka: :reeka: :superok:
2008-08-13 08:36:18
|
удаленный пользователь
|
Kabos, šobrīd es ar tevi pārgulēt nevēlos :D
2008-08-13 08:29:15
|
paldies :D varbut uzreiz braucam pie tevis?! :reeka: :reeka: :reeka:
2008-08-13 08:29:12
|
|
удаленный пользователь
|
Kush..., tu tak esi foršā... :irok: Nāksi dejot? ;) :lol: :lol: :lol:
2008-08-13 08:28:26
|
удаленный пользователь
|
lai cik būtu piedzērusies,atbildu par sevi un savu vāveri....... :)
2008-08-13 08:28:06
|
удаленный пользователь
|
Kristīnīt - nu pakoķetē ar mani....paskatīsimies, vai tev ir kāda no šīm pazīmēm šobrīd :wink:
2008-08-13 08:18:42
|
Последние комментарии в темах |
---|