Swinger klubi

Autors Komentāri: 790
dzēsts lietotājs
un vispaar toch.. es shon ir zlois.... ieshu ielaas... a to veel kaadu nosaukshu iistajaa vaardaa... un izstaasiishu veel kaadu staastinju iz savas un vinjas dziives....
2010-10-29 09:23:12
dzēsts lietotājs
dala. emocionaalais kontakts ir buutiskaaks, nekaa pimpja garums vai pupu izmeers...
2010-10-29 09:22:32
dzēsts lietotājs
starp citu jā...... Dāmas šajos pasakumos ir atvertākas......tas gan...... veči vairak komplekso....tur tev taisnība!.....:pipe:...... tamdēļ laikam arī ir vajadzīga...ta īpaša...intīma gaisotne..... par ko es te centos pateikt!...:pipe:.... un domaju tiesi šī iemesla dēļ...pari izvēlas tikties labak ar pariem....... gana intīmi....un ja kas.... vieglak atrast emocionalo kontaktu.....protams ja viņs vispar tai kombinacija ir iespējams...:pipe:
2010-10-29 09:20:35
dzēsts lietotājs
A es par ko....
2010-10-29 09:19:51
dzēsts lietotājs
vayne... tevis izklaastiitais variants nav svinga klubs... :) zinu, jo ir gadiiies buut arii taados...
2010-10-29 09:18:37
dzēsts lietotājs
DLLL- mana pieredze šajā ir 0...Bet es vismaz gudri nedzenu tuftu par lietām no kurām neko nerubīju.. Par to kursš cik redzējis varam padiskutēt, ņedajob hroniskais.
2010-10-29 09:17:49
dzēsts lietotājs
dala- es nau pikc :) :) :) tik riebjas vecenes, kuras dabuu no vecha tikai 2 reizes- pirmo aiz intereses (svaiga galja), bet otro aiz zheelastiibas... unarii taads variants shamaam tikpat biezhi kaa ziemassveetki.. toties sheit ir savs m ahuuni agresiivi pareizais viedoklis par VISU, kas saistiits ar sexu,, un ne tikai ar sexu... aber par to vechu saskanju , man likaas, ka pateicu visu... bebenes parasti ir fleksiblaakas grupu pasaakumos (visu cienju vinjaam, kas piedalaas un izbauda).... vechi taadi kompleksainaaki... tuuliit man kaada paarmetiis pieredzi, tachu man atshkjiriibaa no vinjas taada ir... un man ir ko atcereeties, ar ko saliidzinaat un es zinu ko un kaa es gribu...
2010-10-29 09:16:48
dzēsts lietotājs
:pipe:...... PSC.... vayne....skumja tev pieredze bijusi....a neka labaka neesi piedzīvojis...?..... kaut vai nejauši.....satikaties...un vis notika ..?...tādā variantā...?...:pipe:
2010-10-29 09:15:37
dzēsts lietotājs
PSC....Intelekts un svingerklubs.....Toč a*ujeļi. Latvijā ir 2 veidu svingerklubi .Vienos tu drāz visas resnās vecenes, otros visi resnie veči izdrāž tevi.Un klubs, kas pēc definīcijas ir cilvēku ar vienādām interesēm apkopojums, šei darbojās tikai kā vēlme izdrāzt pēc iespējas vairāk svešu veceņu...Nu un alus un riekstiņi na haļavu..
2010-10-29 09:13:03
dzēsts lietotājs
El...kas tur bij ar to veču saskaņu...?....tu domu nepabeidzi..?
2010-10-29 09:08:40
dzēsts lietotājs
El.....tu tāds pikts šodien!..... :pipe:....nav tik traki....... protams ir personas kuras kad ienak....ap viņām puķes un zāle novīst!...... bet tadas jau mēs neņemsim.... :wink: .... atstāsim viņas tarakānu iznīdēšanai....podu tīrīšanai..... :wink: .... utt..... bez viņām ar nevar!....pac saproti... :wink: :pipe:
2010-10-29 09:07:44
dzēsts lietotājs
dala, lai cik tas nebuutu diivaini, tad buutiski, lai vechu starpaa buutu saskanja (idioteem paskaidroju, ka tam nekaa kopiiga ar homoseksuaalismu un biseksuaalismu)... tas taa no manas pieredzes...
2010-10-29 09:07:16
dzēsts lietotājs
benderčik..... ar to ka tu noorganizēsi pac..... vel nav panakumu atslēga......lūk novakt to savējo komandu.....tadu...kur viens par visiem...un visi par vienu!...lūk tas ir sarežģītākais tai pasakumā....:pipe:
2010-10-29 09:04:14
dzēsts lietotājs
dala- iskjinu glagoljish... tu bivalijs odnako.. i voobshe... tut njeljubjat ljudjei opitnih, v zhiznji mogo povidavshih... tut glavnoje zhakj komu ljizakj zhopu i ponosikj kjeh kotorije etogo njedjelajut... :0
2010-10-29 09:02:43
dzēsts lietotājs
BK...... tu tak nebūsi naivs...uz svingerklubiem celkas nenāk...!.... :wink: :pipe:
2010-10-29 09:02:36
dzēsts lietotājs
Ide...un tu gaidi ka vinas tagat atnāks un pieteiksies...?...... :lol: :lol: :lol: :reeka: ..... vecais.....tas nav tik vienkārši!....... labak dari tā...... tu atrod...vai jau esi atradis...sev dāmu...kura ir tavs tips....ar kuru tev saskan.....kura pati to grib....un galvenais.....lai tevi pasu nedz viņu...nemocītu kaut kadas stulbas iedomas vai sajūtas....kad redzēs ka tu kādu citu pucē...... vai viņu kads iegūst...!..... tam ir jabūt absalūtas brīvības....un baudu sniedzošam.....!... pie tam jabūt līdzvertīgiem pēc intelekta......+ _....:pipe:
2010-10-29 09:01:20
dzēsts lietotājs
Es te ātri aizbraukšu paēst :roll: ja tās kaislīgās druškas parādās aizturiet viņas....nu, kaut ko izdomājiet uz minūtēm :roll: pusstundu :)
2010-10-29 09:00:49
dzēsts lietotājs
Labrīt! mans uzskats, ka publisko klubu atrsast labu nevar pie mums, ir jātaisa pasiem grupiņa, jānem pirts tad ir labāk:) jo tomēr, tad būs saskaņa, otra pazīstamība ar dos savu labumu:))
2010-10-29 09:00:44
dzēsts lietotājs
DLLM un ID pieteiksies jums dažas no pārdesmit aktīvajām LV svingerēm. ar spidometra rādītāju pāris tūkstoši vīriešu. būsiet ļoti apmierināti?
2010-10-29 08:59:40
dzēsts lietotājs
lauva...... izteikti komerciāli.....tamdēļ...!..... tadi masoviki....no za tri rubļa..... :wink: :pipe:
2010-10-29 08:55:59