Sievietes seksuālajai fantāzijai nav robežu. Ir tikai vīrieši, kuri neprot šīs fantāzijas pārvērst realitātē.
Autors | Komentāri: 170 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
Tinočka, ar mani jau ir tik tālu, ka skatos uz Tavu fotku un domāju, ka vienu reizi varētu laikam ar tādu pamīlēties, bet slinkums pat Tev vēstuli uzrakstīt.
2008-04-04 12:49:13
|
dzēsts lietotājs
|
Noteikti jau ir kas grib kā tinočka saka nodrāzties,bet kas man varēs iestāstīt ka tās 20-22 gadīgās tiešām simpatiskas,viss savās vietās,šeit meklē vīrieti sex? Manuprāt tie cilvēciņi lepojas ar saviem augumiem un izaugumiem.Ja pavēŗo,tad bildes vienas un tās pašas atkārto ik pēc laika. Nu gan ne gluži pa tēmu iebraucu.
2008-04-04 12:48:05
|
dzēsts lietotājs
|
Gemmels... tad ej un nopeerc... Tieshi taadiem meerkjiem tachu ir shii uz pasaules vissenaakaa profesija!
2008-04-04 12:47:31
|
dzēsts lietotājs
|
Nav man vairs pacietības ilgi nevienu lenkt, aiz pārāk labas dzīves tas laikam būs :(
2008-04-04 12:45:09
|
dzēsts lietotājs
|
Un no taa izriet, ka arii visiem tiem, kas te censhaas un censhaas atrast kaadu skukji, kas vinjam atdosies taapat vien..., un kaa nesanaak taa nesanaak... patiesiibaa jau visu laiku ir riktiigs SEKSS!!! :D
2008-04-04 12:45:06
|
dzēsts lietotājs
|
Sekss ir tad, kad kaut ko izmisiigi centies izdariit (satiasiit, salabot... vai kaa citaadaak nonaakt pie meerkja), bet kaa nesanaak taa nesanaak... Luuk tas ir riktiigs SEKSS!!!
2008-04-04 12:42:31
|
dzēsts lietotājs
|
Gemmels...bet ir taču šini portala sievietes kuras velas nodrazties! Viņas pašas aicina....tu gribetu lai visas bez izņemumiem ar tevim satiekas seksam? :roll:
2008-04-04 12:41:55
|
dzēsts lietotājs
|
Pats ! Ja ar vaardu aprobezzots tu domaa nievaajossu izteiksmi, negribeetu tev piekrist, jo nez vai buutu pareizi uzskatiit cilveeku kas uz vienu un to passu lietu skataas no cita redzes loka saukt par aprobezzotu, jo tu jau neredzi to ko redz vinnss, deell taa jau parasti arii izcellaas 90% visu striidu un nneponnatku! ( domaaju ka saliidzinaat ar kaadu piemeeru no ggeometrisku figuuru apskates no dazzaadiem lennkkiem nevajadzees) ceru tu saprati par ko es runaaju! :)
2008-04-04 12:41:32
|
dzēsts lietotājs
|
:lol: :lol: :lol: kas ir sekss vārda tiešajā nozīmē?????????? jo ilgāk strādā jo saldāki augļi, jo ilgāk aplido sievieti jo baudāmāks sekss ar viņu. Nav neiegūstamas sievietes, katrai ir vajadzīgs savs laiks, vienai 5.min. citai 5 gadi..............tas arī viss. Bet ja baigi gribās nogrūzties jau vienmēr var dabūt, fizisko apmierinājumu tas sniegs, bet vai morālo, emocionālo..........................nezin vai.................
2008-04-04 12:39:44
|
dzēsts lietotājs
|
Dulli neesat,es gan visu te uztveru burtiskā nozīmē,ja seksam,tad seksam:)
2008-04-04 12:39:08
|
dzēsts lietotājs
|
Lūk, lūk Cava, tikai sanāk, ka sekss šeit ir viss kas cits: plāpāšana, tizlošanās, runāšana, padejošana, padziedāšana un t.t. , tikai ne seks vārda tiešajā nozīmē :cry:
2008-04-04 12:35:08
|
dzēsts lietotājs
|
Dalailama... OK... piekriitu... katrs pats- viens pats tiktieshaam vareeut arii nesaskatiit probleemu...
2008-04-04 12:34:44
|
dzēsts lietotājs
|
Gemels! Nosaukums sseit ir tikai un vieniigi skalla izkaartne, te ir visaadi llautinni! Par ko tu briinies?! Fenomen! Es taa arii tevi sapratu, tik gribeeju iebilst, cilveeks katrs par sevi nevar ar saviem kompleksiem tikt galaa, 1) vinns tos neapzinaas pats.2) vinns tos apzinaas bet nezin kur iet. 3) vinns veel zinaatu kur iet, bet nezin ar ko iet? Taadeell jau mees sseit esam! :) :)
2008-04-04 12:32:18
|
dzēsts lietotājs
|
...........var snākt cilvēki no seksam.lv un papļāpāt arī bez seksa, te jau nav nodrāžamies.lv...............sekss ir kas cits, daudz vairāk par drāšanos, un man ir draudzenes no seksam.lv ar kurām man nav bijis seksa, bet kopā ejam iedzert tēju, papļāpāt..................seksigasbiksi... *( Siev.) man Tevis žēl, laikam jau tas atstāj iespaidu :wink: :wink: :wink:
2008-04-04 12:29:46
|
dzēsts lietotājs
|
dalailama Tev taisnība,droši vien kad nāks kādi 70 g apetīte pierimsies,tad jāpriecajas par to kas ir,bet es uzskatu ka tikai aprobežotiem cilvēkiem nav tieksmes tiekties uz ko jaunu,da jebkurā jomā,cik daudz viņi zaudē...(es pats kādreiz tāds biju)...
2008-04-04 12:29:06
|
dzēsts lietotājs
|
Tā,tā,tā,no visiem manis iemēģinātajiem vīriešiem,kurus skaitīsim kā 100% 99% bija galīgi un nelabojami izdomas invalīdi.NU,protams,tikai tajā gadījumā,kad viņus sāku salīdzināt ar savu izdomā,ja salīdzināju ar kaimiņienes,tad viņi bija krietni pievilcīgāki šajā ziņā :)
2008-04-04 12:26:04
|
dzēsts lietotājs
|
Pats! Man liekas tas ko tu sauci par apetiite aug eedot.... vareetu nosaukt par taadu zinaamu cilveeka attiistiibu! Cilveeks savaa muuzzaa ir tendeets vislaik uz kaut ko jaunu tiekties!!! jeb es klluudos? :) :) Bet ja tas taa arii ir! Vaita attiistiiba ir slikti? (protams ir katram sava laktinna liidz kurai vinnss iet saskannaa ar savu sirdsapzinnu) visiem taas laktinnas nav vienaadas, laimiigs ir tas kas satiek cilveeku kuram taa laktinna ir liidziigaa augstumaa kaa partnerim>:) :)
2008-04-04 12:23:42
|
dzēsts lietotājs
|
Jautājums, ja aptuveni 20 cilvēki no seksam. lv savācas, kož, izklaidējās, bet nevienam no viņiem vakara gaitā nav seksa, vai tas ir portāla nosaukuma cienīgi? :(
2008-04-04 12:21:54
|
dzēsts lietotājs
|
Dalailama: tas, ka katram pasham ar sevi ir jaatiek galaa, bija domaats par kompleksiem... katram pasham ir jaatiek paari saviem kompleksiem....
2008-04-04 12:21:51
|
dzēsts lietotājs
|
piekritu...Fenomens7...paldies..cava :-D
2008-04-04 12:21:09
|
Lastest comments in topics |
---|