Saeimas Atlaišana!
Autors | Komentāri: 166 |
---|---|
:irok:
2016-12-23 12:00:10
|
|
dzēsts lietotājs
|
Nu es ar uzskatu, ka ftw noņemt nevajadzēja. Viņš mierīgi darīja savus pienākumus, no viņa puses sākās pretenzijas, kad sanāca, ka viņam neļauj izdarīt savus pienākumus. :roll:
Viņš varēja palikt kā vienīgais zināmais, pārējos atstāt kā noklusētos.
2016-12-23 11:59:40
|
dzēsts lietotājs
|
Es atkārtoju-pietiks jau šo teātri spēlēt! Noņēma tikai tāpēc, lai maldinātu citus.
Viss!
2016-12-23 11:58:08
|
Es dodos atpūtiņā:xleto:
Jurka, re! Man vairs nav nekā, neviena bļembuka:xgirlwink:
Admins, mazliet neesmu vienisprāt ar Tevi,jo par Ftw nobalsoja vairākums.
Bet, ja izvēlies jaunus moderus,tad tiešām tā,lai tas mums nav zināms!
Jo es saprotu, ka viņam/viņai ēdīs kauliņus tā pat kā mums.
Priecīgus arī Tev Ziemassvētkus! :xleto:
2016-12-23 11:57:15
|
|
dzēsts lietotājs
|
Pasakas vari citiem stāstīt. Paliks tie paši, tikai mums samelo, lai mēs to nezinātu.
Principā tēmu var slēgt.
2016-12-23 11:55:07
|
Ar šo vēlos paziņot, ka man patiešām ir apnikusi pēdējo dienu kasīšanās par to kurš labāks (sliktāks) moderators.
Tāpēc izmantojot savas pilnvaras un atlaidu Saeimu!
Moderators nebūs vairs ne Denisha, ne FTW, neviens cits.
Padomāšu, ko iecelt vietā.
Un ja tā pavisam atklāti, tad esmu par Jums visiem pārsteigts. Forums sastāda tikai 5% no visa portāla, bet šajā mazajā pārdesmit cilvēku komūnā Jūs esat uztaisījuši tādu balagānu, tādu jezgu. Patiešām ir grūti sarunāties korekti, lai man poga "" nebūtu jāliek? Te ir vairāki portāla apmeklētāji, kas ir kopš portāla pirsmākumiem un viņu uzvedība ir adekvāta un korekta un no viņiem pogu "" varētu fiziski novākt, jo nav bijusi nepieciešamība pat koriģēt, kur nu vēl dzēst viņu ierakstus. Bet ir personas, kuras ir tikušas regulāri dzēstas un šīs personas pēc tam brīnās, "kāpēc mani izdzēsa?". Ja tevi kāds izdzēsa, tad atver acis un paskaties apkārt, ka ir cilvēki kuri nekad nav tikuši dzēsti, tad acīm redzot kaut ko viņi dara pareizi, bet tu nē.
Vārda brīvība beidzas tur, kur sākas otra cilvēka tiesības netikt aizskartam.
Lai jauki un priecīgi Ziemassvētki.
2016-12-23 11:53:24
|
Lastest comments in topics |
---|