Pirmdienas atskaites.

Autors Komentāri: 768
dzēsts lietotājs
.... FS !.... tu mani ssodien jau otro reizi sasmiidinaaji.... klau.... tev ir zinaami panaakumi..... ja agraak tu manii izraisiiji neizpratni.... tad pamazaam saaku smaidiit..... tagat tu mani vienkaarssi smiidini..... nu beidz tak nu...!!!... seksopatalogs vinna esot..... vienkaarssi neapmierinaata sieviete.... tas gan..... bet mees tak neapspriediisim taadas lietas..... un veel publiskaa vietaa.....jeb tu to veelies ko..???..... :pipe:
2008-06-02 16:15:00
dzēsts lietotājs
Fanta.

Nu ko lai Tev pasaka...
No Teviss tagad ar neko jeedziigu nevar saprast...
Izskataas ka kaads Tev uzrakstiijis ljoti nepareizi gramatisku veestuli.
Bet man nepatiik ka Tu apdirs(rupji)(nu katraa gadiijumaa nesmuki) nevietaa.... citam izpatiikot.
Un ka nebij iemesla.
Itkaa Tev kaads buutu iespljaavis dveeselee.
Labi.
Mums neaugliiga saruna. Neredzu jeegu ....turpinaat.
Ataa. Da reitam.
2008-06-02 16:10:47
dzēsts lietotājs
deep..... labs vakars...!!... :pipe:
2008-06-02 16:10:07
dzēsts lietotājs
DLLM...Un es skatos, tev seksuālā dzīve atkal ir nošķiebusies, ko? Ja jau tu mani tik cītīgi mēģini izprovocēt uz kašķi :) Saulīt manu, man apnika tevi patstāvīgi pa brīvu uzkurināt, galu galā, seksopatalogi par to labu naudiņu saņem, un ko tu man dod? Neko! Nu mēģini varbūt savu potenci kaut kā pats pacelt, es taču nevaru būt patstāvīgi tavas seksualitātes uzjundītāja barometrs :)
2008-06-02 16:10:03
dzēsts lietotājs
:roll: :roll:
2008-06-02 16:08:59
dzēsts lietotājs
bidmers...es gan nevienā vietā neredzu, kur man sanāca aizstāvēt savu viedokli lēti un vulgāri? Manuprāt, tu man mēģini piedēvēt vēl nepelnītus laurus :) Es, šķiet, savu viedokli aizstāvēju diezgan pamatoti un, pat argumentējot, liku lietā zīmīgus šīs dienas piemērus, nerunājot par citām dienām, tad tur veselu sarakstu varētu sastādīt :P
Atvainošanās nebūs, un arī dueļa, es ar vājākiem necīnos :P
2008-06-02 16:05:35
dzēsts lietotājs
labs vakars...!!!... ehhh.... nu kota latveisvalodas skolotaajas simpozium atveerussas..??.... es jau atklaati pateicu..... nemaaku rakstiit.... ABSOLUUTI... neprotu rakstiit.... nu un ko nu..... pasaules gals ir klat..!!!.... :shock: :shock: :shock: .... svariigaakais ka tu galveno pamani....un sajuuti..... ehhhh..... nu nevar jau tev atnnemt peedeejo..... jane ar domu izcelties ....varbuut vismaz ar klluudu labojumu..... :pipe:
..... :shock: :shock: :shock: Klau... Biidmeers...!!!.... vai FS nav klluvusi siikumaina...ko...??!!!.... nepiekkeries lietaam.....!!!.... vinnas liidzi taapataas nespeesi pannemt..... domaa labaak par to ko peec sevis atstaasi....vai tur buus tuksnesis.....pilns ar tavaam iedomu ccuuskaam..... vai oaaze....kur miers un paarticiiba.... :pipe:
2008-06-02 16:05:04
dzēsts lietotājs
domaaju izteikt, ka kaadam piemiit analfabeetisms buutu galiigi nevietaa... rakstiit un lasiit takchu prot...
kljuudiities ir cilveeciigi, nekljuudaas tikai tas kursh nekaa nedara!
2008-06-02 16:01:27
dzēsts lietotājs
bidmērs...Es nesaprotu par ko tieši tu šūmējies...Tu vērtē pēc tā, es pēc šitā. Un man ir svarīgi ne tikai viņa doma kā tāda, bet arī tas, cik pareizi viņš to māk uzrakstīt. Un nevajag aizstāvēt lietas, kurām ar aizņemtību darbā nav nekāda sakara. Burts P un B uz klaviatūras neatrodas blakus, lai pieļautu domu, ka tas ir vienkārši nejaušas pārrakstīšanās dēļ, tā ir vienkārši nezināšana.
Man jau šķiet, ka tieši šajā gadījumā tu būtu gatavs pat aizstāvēt to, ka balts ir melns :D
2008-06-02 16:00:46
dzēsts lietotājs
Fanta... Tu vari izklaastiit savu viedokli.
Bet Tev sanaaca nevietaa , leeti , un vulgaari.
Pieprasu atvainoshanos.
Citaadi buus duelis.:):):)
Veermanjparkaa trijos naktii. pie struuklakas.
Sekundanti-Ideaalais , Bandita.
2008-06-02 16:00:27
dzēsts lietotājs
Ideaalais.
Vairs nelietoju. Senks.
2008-06-02 15:57:34
dzēsts lietotājs
Fanta... Par ABSOLUUTI....utt.
Varbt cilveeks arii kljuudaas...
Jo daudzi ir darbaa.Un nav laika detaljaam.(kaa es):)
Es arii kaadreiz paarsakos.
Tu arii sapinies???
Jaa, Es driikstu pateikt citaatu, par to, ka es pats veerteeshu sievieti peec vinjas dotumiem...neviss peec taa kaa vinja to grib. Un Te nekaa slikta neredzu.
Tu mani arii veerteesi peec taa kaa es uzvedos...utt. neviss peec taa kaa es gribeetu kaadam izraadiities .
Un vispaar... Neredzu sheit nekaa taada... par ko Tu vareetu shuumeeties.
2008-06-02 15:56:15
dzēsts lietotājs
Mana acs ir uz gramatiku uztrenēta, pārāk daudz ikdienā ir jālasa, tas ir tieši tā pat, ja redzu netīrus apavus kādam kājās, man momentāli sākās alerģiska reakcija, viss sāk kasīties un gribas mukt prom :lol: :lol: :lol:
Neciešu nevīžīgus un analfabētiskus cilvēkus... :pipe:
2008-06-02 15:55:05
dzēsts lietotājs
es ar grib shnjabi :P :P

es laikam savaa baisaa aatrumaa nepamanu taadas leitas, ka ir uzrakstiits nepareizi... ;)

izlasiiju veelreiz biidmeera citeejumu un nekaa tur shausmiiga neieraudziiju... a varbuut man ar uztveri ir galiigi garaam un nespeeju domu vibraaciju uzkjert ?????

ideālais naljevaj dlja jasnastji :D :P

2008-06-02 15:52:22
dzēsts lietotājs
ID :hit:
2008-06-02 15:50:10
dzēsts lietotājs
bīdmērs,
ielaižam pa vienam, apsolūto krievu šņabi?:)
2008-06-02 15:48:51
dzēsts lietotājs
banditta..es nerunāju par garumzīmēm un punktiem komatu vietā, te daudzi raksta čata valodā, bet ir vārdi, kurus ir jāmāk pareizi rakstīt, pat nevis jāzin, bet to dara automātiski, ja vien zin, bet, ja tas uzrakstīts galīgi crazy, tad secinājums ir tikai viens....NEZINĀŠANA!
Un man riebjas, ja pieauguši cilvēki to nezin.
2008-06-02 15:48:35
dzēsts lietotājs
Bandita...
Fantai savi uzstaadiijumi....
Ja pareiza garumziime... Tad driikst pateikt kish.
Ja nee.... Tad buudaa iekshaa.
2008-06-02 15:48:08
dzēsts lietotājs
bidmers...tātad tu uzskati, ka tu vari citēt citātu, kur izsaki savu vērtējuma skalu, ka tava vērtība nosakās pēc tā, cik sieviete vispār pati ir vērta un nevis, cik tu viņu daudz iekāro, bet es savu viedokli izskatās izklāstīt nevaru?
Jeb tev varbūt vienkārši nepatīk, ka vīriešus sāk dēļ kaut kā vērtēt?

Es arī vīrieti vērtēju, un, ja vīrietis nemāk gramatiski pareizi uzrakstīt ABSOLŪTI, bet rakata apsolūti, TAGAD, bet rakta tagat..tad viņa vērtība manās acīs ir zema...Es pat nebūšu tik kategoriska, nevis nulle, bet vienkārši zema.
:pipe:
2008-06-02 15:46:27
dzēsts lietotājs
ee a ko juus te tagad njemaas par garumziimju esamiibu vai neesamiibu... principaa kas gribees sapratsiis arii bez garumziimeem un visaadaam apreizaam gramatikaam...... jeb te tomeer latvieshu valodas gramatiksi praktisko pirkstelju sleja ???
2008-06-02 15:45:37