MARŠ UZ BALSOŠANAS IECIRKŅIEM!

Autors Komentāri: 307
dzēsts lietotājs
Mocca!!!.... a es lai paarbaudiitu taa patiesumu.... tev vienas rokas pirkstu ielikssu..... nepiemaaniisi..... sajutiissu!!!..... :wink: :pipe:
2008-08-02 16:45:54
dzēsts lietotājs
Dalailama... klau tu mani te nerausti... sakties ka tev nesanāk laisties projām no manis :D hmmm... ja tu spētu iemūžināt tēlotu orgasma brīdi un tā lai var redzēt kur ir atšķirība no nesamākslota uz samāsklotu.... tad tu būtu ko vērts fotogrāfs :P :P
2008-08-02 16:43:36
dzēsts lietotājs
Dal..wot i neesi,slinks un uzaicini..... :dusma:
/starpcitu,mocca bij pirma,kuru uzaicinaaju......nez,man jau kaut kaa nepatiik uzbaazties/
2008-08-02 16:43:14
dzēsts lietotājs
Blin!!! Rixeen!!!..... nu kur ir uzaicinaajums!!!??.... :dusma: :dusma: :dusma:
2008-08-02 16:42:06
dzēsts lietotājs
dal......hmmmm.....tik taa,ja........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
2008-08-02 16:39:55
dzēsts lietotājs
Fuuu nobalsoju.
2008-08-02 16:38:33
dzēsts lietotājs
..... neee nu es jau neko.... es jau tik taa..... :roll: :roll: :roll: :roll: ..... bet tomer interesanti tomeer un taa.... :roll: :roll: :roll:
2008-08-02 16:37:15
dzēsts lietotājs
dal......ko atnnirdzies kaa taads bulterjers..... :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :P
2008-08-02 16:37:12
dzēsts lietotājs
mocca.....mani vienmeer wisi atpaziist peec matiem................ :dance:
davai......sen bij laiks pie maniem partneriem....wot i redzeesi bilzhukus..... :lol: :lol:
2008-08-02 16:35:25
dzēsts lietotājs
Moca!!!..... bet tu pacenties....nu.... pacenties..... taa teikt maakslas labaa!!!...... tas buus neaizmirstams mirklis..... ar patiesu sejas izteiksmi...... es veel te taa forssu rakursinnu pannemssu..... buus labais ka es saku.....statistika.... uzleks kaa TV zvaigznei!!!.... :kiss2: :wink: :pipe:
2008-08-02 16:35:11
dzēsts lietotājs
RIXEEN!!!!.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: :wink: :kiss2: :pipe:
2008-08-02 16:32:49
dzēsts lietotājs
Dalailama es arī neredzu visas viņas bildes... nez kā es viņu augusta beigās atpazīši :shock: :lol: :lol: :lol:

Klau mīļuk tu nemaz nskrien pēc tā fočika... man no fočēšanas orgams nebūs... varbūt cita veida saviļņojums, bet orgams tas nav noteikti :P :P
2008-08-02 16:32:21
dzēsts lietotājs
dal.....nez,no,kuriemes samie izliida .....pilseetaa pasaakums,tad nu kkeeru mirkli..... :lol: :lol: :lol:

haaa.....redz,kaa sagribeejaas wisas bildes.....nu,redz dalailamchik......wisi nemaz ta nevar redzeet,kaa domaaa.....

:P :P :P :P
2008-08-02 16:31:38
dzēsts lietotājs
RIXEEN!!!..... :shock: :shock: :shock: .... kas tie jums tur par tumba jumba dejotaajiem..??>... un taadi nosalussi izskataas...!!!..... jaaa... klau!!!.... un kas taa veel par lietu.... kaapeec es veel nevaru redzeet visas tavas bildes..??!!... :evil:
2008-08-02 16:27:34
dzēsts lietotājs
:shock: :shock: :shock: .... Mocc..... tu ar vienu roku taa paceltu brunci uz aukssu..... bet ar otru..... ssivereetos..??..... hmmmm..... njaa!!!.... es aulloju peec fotoaparaata!!!.... tu pagaidi.... prom luudzu neeij... un nesteidzies...!!!..... gribu iemuuzzinaat tavu sveetlaimes paarnnemto ........ njaaaaa.... profilam vareetu buut kaa vajag.... tik tas pareizais mirklis jaanokker....:pipe:
2008-08-02 16:24:05
dzēsts lietotājs
Dalailama....stāsti manim daugaviņa... tas par kaimiņiem... zinu zinu, ka tev grūtu atzīties savā perversīgumā :P :D :D

Man sievietei būdamai ir jābūt viltīgai :P :P var arī ar vienu mēģināt un ar otru vienkārši pievērst uzmanību... lai sanāk labāks uzņēmums ( profilā) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2008-08-02 16:21:30
dzēsts lietotājs
Mocca!!!.... tu iedomaaties nevari!!!.... man te kaiminnos.... vieni perversi kaiminni un kaiminnienes!!!....., es viens te taads .... peedeejais palicis..... ar aukstu moraalo staaju...... a tie maitas.... tik raapo un raapo par manu maurinnu!!!..:)))

.... mocca!!!..... uz statiiva saki..??>... hmmm..... tev patiik ar abaam rocinnaam.........viltniece.... :wink: :pipe:
2008-08-02 16:14:33
dzēsts lietotājs
Dalailama... es uzlikšu uz statīva .... lai no izbrīna rokās drebulis nepiemetās :D :D ak tu re... tev tā rāpošana tik tāda fantāzija kuru tu nespēj īstenot... un daudz tev tādu fantāziju, kas tālak par fantazēšanu netiek ????
2008-08-02 16:11:34
dzēsts lietotājs
...............jaauzvelk kads meldiish...... :whistling: :whistling:
2008-08-02 16:08:38
dzēsts lietotājs
:pipe: .... labs ir.... es pateikssu kaiminnam.... lai par manu maurinnu vairs nelozznnaaa.....!!!..... a to ssis saka .... sliekas tur lasot sliekas!!!...... tfutu...!!!.... Moca veel sabildees..... un taaa........
....eee.. klau.... Mocca!!.... a tu kad bildeesi.... fotoaparaatu ar abi roki tureesi vai tik vienu..???.... :roll: :roll: :roll: :roll: :uups: :P :P :P
2008-08-02 16:07:09