Ikdienā arī ir zelts, tikai atroc!
Autors | Komentāri: 1427 |
---|---|
|
Es biju izbraucis uz vienu ballīti...tagad iereibis sēžu savā auto klausos latvijas rādio divi un domāju kā apgulēt iegytās promiles lai notiktu mājās likuma noteiktā kārtībā...stulaba sityācija
2017-06-17 23:36:01
|
Jurka - apdomā kārtīgi, tur tak vesela sk.lv rota bijusi pirms tam (c)
koplietojamo gumijas lelli(c)
P, ej vaktē vien savu staiguli, šeit viņa šobrīd nav, ka neuzkrīt uz kāda krāna, ne Tava.(c)
Es Fake,neiešu meklēt visas tēmas,kurās Tu,esi zākājis Bronzi,šī nebūt nav pirmā reize!Es pat kā dzērājvecene,atceros kā Tu,pirms apmēram gada viņu noliki par Rolli un bla,bla....
Pokā,acis krīt ciet:pipe:
2017-06-17 23:35:35
|
|
|
Beidzat trokšņot jeel
2017-06-17 23:32:44
|
Fake,Tu,jau kuro reizi spļauj ārā šeit kaut kādas preteklības par Bronzi-katru reizi Tu,to dari,tjipa,lai iegrieztu Merzam,jeb kā? Tjipa pasakot,ka Bronzei pāri ir gājusi rota,domā baigi iegriezīsi Merzam?Tjipa viņš ir idiots,kurš neko nezin,bet Tu,baigos jaunumus te klāsti? (c.)
Ā nu es viens tāds ja, tenku vācele :D :lol: :lol:
2017-06-17 23:31:22
|
|
es godīgi saku, nezinu kā viņa dzīvē izskatās, (c)
Vai es jūtos slikti? NĒ, jo neko jau negodīgu nesaku.... Nefantazēju, kā jūs ar P.(c)
A vajadzētu slikti justies,vajadzētu:pipe: Tu,pat nepazīsti cilvēku,bet uzskati,ka visu par viņu godīgi pasaki.Man rodas jautājums,ko Tev,vispār nozīmē vārds "godīgi"?
Vai,Tavuprāt,ir godīgi viss,ko Tu,teici par cilvēku,ko Tu,pat neesi redzējis balstoties uz tenkām?
Nē nu jā...katram jau savi uzskati...daži visu mūžu dzīvo ar pārliecību "viena tante teica...",lai nu tā būtu :wink:
Ac,Tev,papīrs tualetē beidzās? :reeka:
2017-06-17 23:29:15
|
|
Tu domā ka es nedzirdu, ka necienīgi nosaukt sievieti par mauku, jebkuru? Kaut gan es te nevienu par mauku neesmu nosaucis :lol: :lol: Priecē tikai fakts, ka ir devīgas un ar lielu pieredzi :D :D
Redz, man nav pohuj, ka Tu te visus iedomājies zākāt kā savus pudeļbrāļus, pohujo tālāk....
Man tak nav jābūt aunam visā barā, kas pacietīs, un priecāsies, par Tavām jēlībām.....:-D
2017-06-17 23:26:06
|
|
|
Ups, :uups: skatos te atklāšmu pisnakts ,lailam man perdamo nepielaizīs denišas janskundze
2017-06-17 23:24:24
|
|
Denisa palaizi man dupsi masejot pipsi 8) mmmmm
2017-06-17 23:22:39
|
Bezjēdzīgi..Tu,nedzirdi,ko es Tev,vispār saku...es nezinu un man pat neinteresē,kuram Tu,raksti vai neraksti:doh:
Paskaidrošu sīkāk-pat ja Tu,būtu caur puķēm jebkuru citu nosaucis par mauku/staiguli utt.(da kaut vai runa būtu par Leduspeli) iznākums būtu tāds pats,ja vien sarunas kontekstā pati persona sevi tā nesauktu,būtu uz vietas un komunicētu:pipe:
Piemēram,Sane,nesen rakstīja par sevi- esmu mauka (c).,viss nav nekāda kašķa,nav nekādu iebildumu,joptvai!
Kam,kam Tu,pieliki punktu? :shock: Tev,viss kārtībā? Ko,Tu,tur fantazē? Kā var pielikt punktu kaut kam,kas neeksistē???Fake,Tu,dzer,šņauc,vai,kas ar Tev?
P.s.Man tak pilnīgi pohuj kā Tu mani sauc,ko Tu domā vai nedomā,vai es Tev riebjos,vai patīku!ak mī un žē,joptvaij:pipe:
2017-06-17 23:18:14
|
|
Tu esi jocīgi......., Tu atkal melo un izdomā, es godīgi saku, nezinu kā viņa dzīvē izskatās, un man liekas ka pat nevienu vēstuli neesmu viņai uzrakstījis, man viņa neinteresē kā sieviete..... ja esmu rakstījis, tad noteikti neesmu zinājis kam rakstu.....
Padomā labi, kāpēc es Tevi nosaucu par dzērājveceni ;) varbūt atcerēsies to dienu, tur pat nav sakars tikk daudz ar mani, tas tik pielika punktu......
Un tad vēlreiz par B.,... Idejiski doma bija pakaitināt tikai Jurku, nezināju ka zem Merzavciem slēpjas tie tur apakshā.... karoč negribot sanāca aizskart P., jūtas :reeka: Bet tā kā tas tirlīņsh sāka visu ko dzēlīgu piemetināt uz manu pusi, tad lūdzu lai saņem ko grib :D :D :D
Vai es jūtos slikti? NĒ, jo neko jau negodīgu nesaku.... Nefantazēju, kā jūs ar P.
Karoč ar shodienu aizmirstu viņus :lol: :lol: :lol:
2017-06-17 23:07:18
|
|
Fake,pārkāpi Tu,robežu,un nevienu vien reizi...ja nevari to atzīt,tad nu sorry!Nu pļa,lai kāda nebūtu Bronze,lai arī cik viņai nebūtu pāri gājuši,nu,kas Tev par daļu?
Fake,es būtu sākusi dirsties ar Tevi,neatkarīgi no tā,kuru Tu,būtu izvēlējies,lai nosauktu caur puķēm par "mauku"!
Šis ir no sērijas "Tā mauka man neiedeva!" (c)
P.s.Pārējais man ir pilnīgi pohuj,ko Tu mal-pakas,dzīvošana pie mammas,dzērājvecene utt!Jo,tas viss ir zināms tikai pateicoties man-es to esmu pati šeit izstāstījusi,nevis slēpusi un taisījusies par krutāku nekā es esmu,tā kā padomā labi...vēlreiz padomā:pipe:
Saldus visie,kas vēl neguļ :P
Merza,spraud ausī un ejam gulēt :uups:
2017-06-17 23:02:42
|
|
Den - Tu mani esi redzējusi liekot te bildes lieloties? tā kā nevajag..... Tā kā nevajag.....Tev pateikt kas to ir darījis? :lol:
2017-06-17 22:59:35
|
|
Den - atceries, es nekad neesmu pret Tevi necienīgi izturējies, līdz momentam kad Tu parkāpi robežu, mēs te esam visi vienādi, caur datoru otru bagātību neaptaustīsi, tāpēc man vienalga, kas pieder Tev vai Merzam :D
2017-06-17 22:57:01
|
|
Nu labi, es jau varu Tev arī neatbildēt, Tu tak man jautā vai ne? :roll:
2017-06-17 22:52:36
|
|
Vienīgais,kurš te noliek esi Tu-Tu,šeit sacenties ar mani,ja kas :lol:
Atradis ar ko mērīties ar krāniņiem:reeka: tjipa baigais šeit kādam noslēpums,ka man nekas izņemot 2suņus,kaķi siltumnīcu nepieder:reeka:
Kadreiz vēl man bija matu fēns,TV,dekoders,2lādētāji(4dien nopirku nu jau 9),pāris kurpju,zābaku un botu pāri..tagad tik 1laiviņas,divas kurpes un 1 jēzenes:pipe:
Vot ja Tu,būtu sācis mērīties ar krāniņiem ar Merzu,tad Tev būtu uvažuha pat no tādas dzērājvecenes kā es,a tā...sorry čali,Tu,šobrīd pats sevi vairāk pazemoji,nekā mani,bez obid :lol:
Kaut gan...saprotu,Tu,vēl esi jauns(tas nekas,ka gandrīz viena vecuma esam),arī Jurkam gribās uzslavas,par paveikto...saprotu,Tev,maz tiek pahlavas,gribi,lai kāds uzsit uz pleca un pasaka "Vecīt,Tu,gan esi malacis!"
Vienīgi ar Merzu nevar Tevi salīdzināt...zinu,ka šams ir pri deņgah un tā,bet no viņa tādus tekstus diez vai mēs dzirdēsim jebkad...vismaz ne publiski...
2017-06-17 22:50:59
|
|
Den - pirmo kredītu, lai uzsāktu neviens neko neķīlāja :-D :-D Vēlāk tur ir cits stāsts, un nesatraucies, sievas vecākiem nebija ko ķīlāt :-D Tu mēģini mani ķip nolikt? :lol: :lol: :lol:
2017-06-17 22:47:08
|
|
Ko ieķīlājāt ņemot kredītu?Kā vecāku īpašumus ķīlājāt?Jeb loterijā paveicās? :pipe:
Tēva brālēns gan jau atlaidi arī iedeva 100. :pipe: Eh,veicās tak kādam:pipe:
2017-06-17 22:42:53
|
|
Den - personīgi no Tēva brālēna nopirku, lai Tev nav jāokshcherējas :D :-D Kopā ar sievu ņēmām kredītu lai uzsāktu, to ko daru, lai Tev mierīgāka sirds. Neplūkshu visus laurus :lol: :lol: :lol:
2017-06-17 22:41:17
|
|
Baigās aizdomās, ka komentārus raksta progamma :-D :-D :-D
2017-06-17 22:40:11
|
|
|
Bal, a Tu konīti jau kuro tur dzer? Kādu?
2017-06-17 22:38:13
|
Lastest comments in topics |
---|