Ikdienā arī ir zelts, tikai atroc!
Autors | Komentāri: 1427 |
---|---|
|
Leilačka nav rādījusieS?
2017-06-18 12:29:34
|
Fake, nevis nav ko teikt,bet es nedrīkstu un nevēlos teikt to,kas attiecas uz Afrodžita un Merza...tā ir viņu darīšana...
Piebilstams ir tikai viens-šis ir kārtējais piemērs, ka labāk ar foruma cilvēkiem neiepīties...nu vismaz neuzticēties...par visu,ko esi atklājis kādam privāti,var nākties nožēlot:pipe:
Pļa,ja man tomēr šitā kādreiz sanāks,nu tjipa tago ar kādu,vienīgais,kas patiešām man priecē,ka es visu pati šeit par sevi klārēju,tjipa tas tāds garants,ka pēc tam nu dien,mani uz izbīli neviens nevar paņemt...kaut gan,tas ir mans plus arī reālajā dzīvē,esmu izlasāma kā atvērta grāmata :pipe:
2017-06-18 12:28:47
|
|
|
Denish, pašlaik baigā slodzīte.
Jūlijā kafiju dzersim, da visu ko ... baigi dzersim un bučosimies.
Visus apdirsīsim un rēksim. :-D
2017-06-18 12:24:47
|
Merza, gadījuma sakaru kontekstā runā par savu staiguli? Es savas dzīves laikā ar savu bremzēto maucisko dabu par staiguli nekad nekļūšu. :lol: bet Tava un B personība kādu brīdi bija dikten interesanta pat man. :lol:
2017-06-18 12:24:03
|
|
Sane :lol: vai ne? :lol:
Eva, es nevienā brīdī neesmu te aizstāvējusi kādu. Izteicu viedokli par vīriešu intelekta augstāko pakāpi, ko pats te baigi katrā tēmā piemin. :wink:
Un ne jau es sāku šo kariņu plastmasas verķu tēmā. Bet kā mani sauks, tā atsaukšos. :lol:
2017-06-18 12:19:23
|
|
Atkal nav ko teikt :lol: :lol:
Vēl zemiskāk ir sievietei aizrādīt pa viņas izskatu...
Tā staigule tāds nieks vien ir :lol: :lol: :lol:
2017-06-18 12:18:45
|
|
|
Afro man vienmēr ir patikusi un domāšana viņai loģiska ... bet tāpat uzspēju ar viņu salekties, jo tā viņas riteņbraukšana bij nereāla ... tie km.
Lab, es ta vsp. kaut kāda pedāļu švakā vājiniece, bet apspriedos ar profesionāli.
Viņš man Tā arī pajautāja - San, da tu ko? Parādi man To meiteni.
2017-06-18 12:12:45
|
Fake, nu Tu,jau esi tik debīls un neredzi,ka starp viņiem ir vairāk kā tikai "virtuāli nepamatota nodiršana"!
Sēdies 2,idiots!
2017-06-18 12:12:23
|
|
Ā, viņam Tu nedrīksti, baidies, smieklīgi ko viena paciņa var izdarīt :lol: :lol:
Ar laiku Tu sapratīsi, ka Tevi tikai izmanto :lol: :lol:
2017-06-18 12:10:17
|
|
Afrodžita ir šeit,pati tiks galā :pipe:
Turklāt,cūka un mauka ir dažādas lietas...Turklāt Merzam un Afrodžitai ir savas darīšanas-pazīstami,paši,lai tiek galā ar saviem aizvainojumiem:pipe:
Sane, kad kafiju dzeram? :lol:
2017-06-18 12:06:56
|
|
Nu den lec kuprī, reku viens sievieti par cūku sauc.... :-D :lol:
2017-06-18 12:01:05
|
|
|
Denish, pirmajā reizē Viņa stāstu var saklausīt un noticēt ... ar laiku atkārtojoties, normāli
ļaudis pamana kas ir kas.
Bet manī jau bij iedzīts tas ... ārprāts, kāda es esmu. Es pati jau sāku tam ticēt, kāda neesmu.
2017-06-18 11:59:30
|
Būs vairāk laika parunāsim arī par liliputiem, kam citu dzīve rūp vairāk, ka paša niecīgā - no gadījumu sakariem atkarīgā dzīvīte :reeka:
Gudrs cilvēks skatās uz priekšu, nevis atpakaļ, pie tam uz citu :reeka:
Pareizi, turpini tik mīt pedāļus un dzīvot pagātnes sapņos par lielo sportu........ar cucik stilbiņiem jau tik pedāļus var mīt :reeka: :reeka: :reeka:
2017-06-18 11:51:11
|
|
Par Tevi,vismaz runāja cilvēks,kurš Tevi pazīst,tas nekas,ka neko nezin,vai saklausījies atkal baumas uz dzīvo uz viļņa "viena tante teica"...turklāt,cik sapratu,tur kādu brīdi bija baltā lapa,tā kā-doktor na boļnih ņi obižaetsa 8)
2017-06-18 11:47:53
|
|
|
Denish, nu jā ... man gada laikā ar visa tā maucība tika piedēvēta un izklāstīta manai
ģimenei, draugiem un jebkuram pretīm nācējam.
No šķērsielas izlīda rudais kaimiņu suns ... un pat nojautu, ka viņš ar zin - šitā ir mauka.
2017-06-18 11:42:54
|
Sane,es ne reizi sevi neesmu dēvējusi par normālu,tas nu ir fakts:pipe:
Es diršos,jo esmu diezgan izteikta feministe :lol:
Šitie visi izteicieni no vīriešu puse_,mauka,staigule un vēl dažas tēmas,man ir kā sarkanā lupata bullim:pipe:
2017-06-18 11:33:17
|
|
|
Denish, da kādi mēs normāli? Mēs te visi esam virtuāli, bet domu gājiens reāls.
Vot i diršamies, pat nezinot par ko.
2017-06-18 11:30:19
|
Afrodžita,es to neredzēju,es Merzu pazīstu pilnīgi no citas puses:pipe: Tas ir gluži tā pat kā ar Elpaso,riktīgi foršs mužiks,bet esmu dzirdējusi,ka arī viņš ir nesmukumus šeit taisījis :pipe: Toties ko Fake teica,es redzēju un ne vienu reizi vien :idea: Kā jau,Tu,minēji :arrow:
kamēr pārējās vecenes te viņu gānīja, ar Dullo Paulīni priekšgalā (c)
Labi,ka te vēl ir arī normāli cilvēki,kas prot būt pārāki,pat par savām antipātījām un simpātījām-kuri tomēr saprot,kas ir normāli un,kas nav normāli!
Es saprotu,ka Tev,ir antipātijas pret Merzu utt.,tāpēc Tu,pat gatava dirsu pušu pārplēst,lai tikai nodirstu viņu.
Bet,Tu,labi saproti,ka Fake nepareizi darīja...kā au es minēju,es būtu ar viņu sākusi lekties,pat,ja būtu runa par jebkuru citu vāveri,da jebkuru,kaut vai par Tevi,ja runa būtu aizgājusi tādā kontekstā kā viņa aizgāja:pipe:
Es nezinu..dažkārt es brīnos...nu kāpēc ja kāds besī nespēj piekrist viņam,ja tam ir tomēr arī taisnība?
Lai kādas man nebūtu ar kādu domstarpības,ja viņš,manuprāt,būs pravs,es būšu viņa pusē...laikam jau katram tas "manuprāt" ir savādāks...ai,nu ko es dulburs vispār no tā jēdzu
:cry:
2017-06-18 11:20:13
|
|
|
Afro, nopietni ... Bala savu sievu ,,apdirsa,,? Oi, tas gan nav smuki.
Nu lab, es ar savu vīru te esmu pieminējusi, bet ne gluži nolikusi.
Drīzāk savu sāpi esmu pateikusi.
2017-06-18 10:56:40
|
|
Jā, Svētais,Tev patīk resnās pist?
Ja patīk, tad es ir Tava.
2017-06-18 10:48:00
|
Lastest comments in topics |
---|