Godīgu atbildi negaidu.....tomēr..
Autors | Komentāri: 103 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
TTR...domāju, ka nē, bet nebūtu slikti, ja tomēr par tēmu :roll:
2008-10-01 17:42:39
|
dzēsts lietotājs
|
tests- dzeesiis vai ne :twisted:
2008-10-01 17:40:51
|
dzēsts lietotājs
|
...mazums, varbūt šodien vīrieši sirgst ar atklātības lēkmēm :DTā nu es šodien ar draudzeni, braucot uz majām, garlaicības mākta, iesāku tēmu par dīvainākajām dāvanām svētkos. Kaut kā nemanot sarunas aizvirzījās līdz erotiska rakstura dāvanām. Lūk, cik bieži ir nācies dzirdēt, kad draugi, kā joku savam draugam kaut kādos svētkos uzdāvina gumijas lelli. Protams, visi to uztver kā joku, pasmīn gan draugi, kuri dāvinājuši šo dāvanu, gan noteikti arī pats dāvanas saņēmējs, tomēr, kas notiek pēc tam ar šo dāvanu?Lūk, ne par ko nevaru noticēt, ka šī dāvana pat neatvērta, tiek ielidināta kaut kādā atvilknē un aizmirsta līdz pat pirmajai pensijas dienai. Es tomēr sliecos domāt, ka kādreiz šis apdāvinātais, ziņkārības vadīts, šo brīnumu tomēr izmēģina. :roll: Tāpēc tagad es, ziņkārības vadīta, tomēr gribētu uzzināt, cik no šeit esošiem vīriešiem kādreiz dāvanā ir saņēmuši šādu lietu...?Ar šiem vīriešiem man būs atsevišķa diskusija, jo ir šādi tādi jautājumi, kurus man gribētos noskaidrot :roll: :pipe:
2008-10-01 17:39:25
|
Lastest comments in topics |
---|