Tukšvārdība

Author Comments: 184
Ticu, ka ir vārdi, pret kuras nozīmi, nedrīkst attiekties pavirši, noniecinoši vai "zaimojoši"..........pretējā gadījumā, zūd tādu vārdu būtība, jēga un vērtība.
2018-07-06 12:05:37
Jurkurkulēns teiks ka jā 100% 8) Es savukārt teikšu tā...manī lišķības ir 20%,10 es tupiju un 70% es saku kā ir,vai kādam patīk vai nē,bet nopietni/patiesību-patiesību no sava skata es saku biežāk nekā kādam gribētos 8) Procentuāli,arī tur ārā ir tā pat kā te... Dažkārt man ir vēlme ar jums nopietnāk parunāt...nu tā vienkārši vairāk nekā ir atļauts šeit...es zinu,ka 95% forumistu realitātē ir saprotoši,iejūtīgi,labsirdīgi,cilvēcīgi cilvēki...bet te...te tā virtuālitāte ņem virsroku...īstenībā par jums vairāk nekā par mani,kas bez šaubām ir rekordiste sēdēšana te:pipe: Ak jā, jau iepriekš atvainojos par savu pausto viedokli topika autoram,kuram noteikti šis pilnībā neinteresē,ko es saku:xgirlwink:
2018-07-06 12:03:52
Isteniba esmu skarbaks te un tur.
2018-07-06 12:01:19
Cik cilvēku, tik viedokļu, vienādu nav un nevajag. Runātīgi, balamutīgi un tamlīdzīgi. Vietas un vides dažādas, ok, šeit-virtualitāte. Bet, vai rakstītā valoda ir identiska realitātē paustajam un atbilst reālai uzvedībai TUR, ārā... ? ... vai te - pateiktajam (uzrakstītajam) vārdam ir kāda vērtība ?
2018-07-06 11:56:04