mazgadīgs jautājums
Author | Comments: 299 |
---|---|
|
Georg, daudz kas atkarīgs no tā, kam Tev viņa/š :) dzīvei vai izpriecām :)
2015-03-09 10:52:51
|
|
ivchiks, jauniem gur'kiem vienkārši tas liekas neparadti. Prātiņš vēl nav, tāpēc domā, ka vecās ir kaut kas noslēpumains. Gultā esot ar tādu it kā neparastas izjūtas, o tīri galvā apzinies, ka gu;i ar mātes vecumma sievieti. Jaunajiem tas ir tāds fetišs.Tikai ar gadiem nāk tā saprašana, ka vecās nekonkurē ar jaunajām ,stingrajām miesām.
2015-03-09 10:52:47
|
|
Paulīn, tu tak izskaties tik ilgi novilkusi šajā grēku pasaulē, lai atcerētos Šlesera izteicienu, ka "sievietei skaistums nāk no iekšām" :) Jeb es kļūdos (par tavu jaunumu, ne par šlesera runas pērlēm) ? :)
2015-03-09 10:52:19
|
|
Vecu mašīnu ar jaunu arī nav vērts salīzināt. Protams tādā gadījumā, ja abos variantos izmantoti kvalitatīvi materiāli. Lai arī cik labi atjaunota vecā mašīna, tā nebūs tik laba, kā jaunā. Tas, ka pārmetināti sliekšņi, izpuvusī grīda, nenozīmē ,ka mašīna ir kā jauna.
2015-03-09 10:51:24
|
|
Jurka, man negribas tev piekrist. :)
Salīzinājumam ņemsim automašīnu.
Štrunts, ka motors nedarbojas, uz priekšu neiet, aizbraukt nekur nevar :) galvenais, ka sēdekļi jauni un mīksti, spīd un laistās, krāsa un niķelis, smaržo pēc rūpnīcas... ka tik jauna... :)
2015-03-09 10:49:28
|
Georg, a kāds tad ir tas iemesls? Mammīti meklē? Zināma taisnība jau ir. Man viena tāda mammīte ir. Kad viņu bakstīju man bija 19, viņai 41. Tagad man 36, viņai 58. Sen jau vairs nebakstu, bet pankūciņas gan pa reizei iebraucu.
2015-03-09 10:49:27
|
|
|
elpasik... pasarg Dievs, ja es ko nosodītu :D bet no tava sacītā secinu, ka man ar ego viss ir kārtībā, jo jauni puiši kkā ņeaļļo :P :D
2015-03-09 10:48:45
|
|
Elpaso........nē, par to, ka runā par ko gribi un kā gribi, bet vienalga nonākam pie anālīša un iekšu satura :lol:
p.s. .......jurka , par Nobela prēmiju medicīnā neesi domājis? Piemēram tēma - jaunu meiteņu sūds smird mazāk nekā vecākām sievietēm :lol: :lol: :lol:
2015-03-09 10:48:27
|
|
Plus vēl skūpsti!! Jaunajām ir svaigāka elpa, vispār mute sakoptāka. Vecajām sapuvuši ,smirdīgi zobi. Ja arī smuki zobi, tad nav īsti. Protēzes, visādas koronkas, zem kurām ēdiens sakrājies.
2015-03-09 10:48:11
|
|
Dullā, iztiksim bez anālīša.. ir tak tik daudz jauku veidu. pozu un paņēmienu :)
Un par kuru spirāli Tu tagad izteicies? par to ko ieliek pie daktera, vai par to, ka agri vai vēlu mēs atgriežamies pie instinktiem, tikai citā līmenī?
2015-03-09 10:47:02
|
|
Elpaso, tāpēc, ka viņi saprot, ka jaunas meitenes ir svaigas, gluži kā jauna mašīna. Viņu mazās čuriņas ir mīlīgākas, nav tik pretīgi aizaugušas dirsas, arī nesmird tās pakaļas kā vecajām. Daudz patīkamāk glāstīt samtainu ādu, nevis kaut kādu krunkainu,noplukušiem pupiem, sirmiem matiem uz pakaļas. Da vispār-nav vērts salīdzināt jaunās ar vecajām. Jauns vienmēr ir ,bija un būs labāks. Nav svarīgi ,ka pieredzes nav.
2015-03-09 10:47:01
|
|
Lesa... te jau atkal man unkulis Freids kopā ar savu draugu Jungu var pastāstīt, ka šitamajā vecumā nokniebties ar jaunāku miesu dažreiz (lai neteiktu ļoti daudz gadījienos) ir vienīgi un tikai sava ego stiprināšanai, pierādīšanai sev un citiem, ka es vēl jauns un sprauns, vai arī - redz, mani vēl jauni puiši iekāro utt... un kā abi jamie reiz dzerot alu nolēma- tas ir tikai dabisks process un nekādā ziņā nav nosodāms :)
2015-03-09 10:44:12
|
Dullā, par teļiem pilnīgi piekrītu. :lol:
2015-03-09 10:41:28
|
|
|
Nekad nav interesējis, kapē "krunkainie krāni pie gludajām miesām līmējas", bet, kad man bija 17... 19 šādi veči iedzina šausmas manā jaunajā prātā, kad kārtējo reizi skandēja dziesmas par manām "zilajām acīm". Nespēju iedomāties, ka varētu būt kkas nezkas kopējs ar mana tēva vecuma vīrieti. Ne jau tāpēc, ka gluži kā elpasiks rakstīja... tik ilgi nedzīvo vai kā tamlīdzīgi :D
Tieši tāpat kā tagad, neuzskatu sievietei par glaimojošu, ja viņai līmējas klāt par viņu stipri jaunāki puiši :D
2015-03-09 10:36:48
|
|
un vairāk tas, kas "nāk no iekšām"(c) ........... :lol: :lol: :lol: :lol: un atkal nonākam līdz anālajam :lol: :lol: :lol:
p.s. ......Elpaso, es sapratu Tavu domu 8) , bet........grozies kā gribi, vis notiek pēc spirāles principa.
2015-03-09 10:32:01
|
|
Pervi, tas tiesa... vecumam nav nozīmes, visu izšķir slāpes :) (šī nav apmaksāta reklāma) :)
bet, ja nopietni, tad visu izšķir cilvēks... un vairāk tas, kas "nāk no iekšām", nevis tas, ka uzvilkts mugurā, uzsmērēts uz sejas, vai makaronu veidā uzkarināts uz ausīm :)
2015-03-09 10:26:26
|
|
MK......aizvilkt var tikai pērnos teķus - ja nav galvas, tad arī nebūs :lol: - katrs dabū to ko pelnījis :lol:
2015-03-09 10:26:22
|
|
Noteikti grib iegūt pieredzi. :lol:
2015-03-09 10:25:37
|
Dullā, nu, labi, man līdz tādiem gadiem vēl jāpaaugas. :shura: Tomēr paskatoties, kas apkārt notiek, ir tādi pie altāra aizvilkti. :pipe:
2015-03-09 10:24:31
|
|
|
jurka, abet kāpēc krunkainie krāni pie gludajām miesām līmējas?
2015-03-09 10:19:08
|
Lastest comments in topics |
---|